Klaus Iohannis, mesaj catre Washington: Parteneriatul strategic cu SUA, un element FUNDAMENTAL al politicii externe a Romaniei

T.d. | 22.11.2014

Pe aceeași temă

Noul presedinte ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a raspuns mesajului de felicitare lansat de Guvernul SUA. Intr-un mesaj postat, sambata, pe pagina sa de Facebook, Iohannis multumeste Washingtonului” pentru felicitari si pentru mesajul de solidaritate, incredere si speranta in continuitatea bunelor relatii dintre Romania si SUA”, potrivit Hotnews.

Reiterez increderea mea in importanta parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, un element fundamental al politicii noastre externe", a mai scris Klaus Iohannis, pe Facebook.

Guvernul Statelor Unite l-a felicitat, vineri, pe Klaus Iohannis pentu victoria in alegerile prezidentiale.

"Guvernul SUA il felicita pe presedintele ales Klaus Iohannis pentru alegerea sa in functia de presedinte, precum si pe romani, care au mers la vot in numar mare, atat in tara, cat si in strainatate, intr-o demonstratie exemplara de participare civica”, a transmis vineri Ambasada SUA.

Romania este un partener strategic important al Statelor Unite si ne bucuram sa continuam cooperarea stransa cu Romania si noul sau presedinte. Relatiile dintre tarile noastre vor ramane puternice, intemeiate fiind pe valorile si obiectivele noastre comune", se mai arata in comunicat.

CITESTE SI:

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22