VIDEO Victor Ponta, la sarbatorirea a 3 ani de la caderea guvernului Ungureanu: USL a promis si s-a tinut de cuvant: presedinte PNL, premier PSD, Elena Udrea la puscarie

P.c. | 28.04.2015

Pe aceeași temă

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, in deschiderea evenimentul organizat la 3 ani de la caderea guvernului Ungureanu, ca este mandru ca a participat la un eveniment unic in istoria Romaniei si ii felicita pe toti cei care au fost alaturi de el. Pe un ton mai glumet, Ponta a spus ca USL si-a indeplinit promisiunile facute acum 3 ani, cand vorbea de un presedinte PNL si un premier de la PSD, relateaza ziare.com

 


Premierul Ponta a postat de asemenea, pe contul sau de Facebook, doua imagini care ar demonstra ca vechea Uniune Social-Liberala si-a tinut promisiunile: 

 

 

Ponta a mai aratat ca o alta promisiune a USL, "Traian Basescu si Elena Udrea la puscarie", a fost indeplinita partial, dupa arestarea Elenei Udrea.

 

 

Ponta: Liberalii s-au angajat, acum 3 ani, ca nu se vor alia cu PDL



Victor Ponta a precizat, in deschidera prezentarii sale, ca este mandru ca a luat parte la un eveniment unic in istoria Romaniei : "In urma cu trei ani, o parte dintre cei prezenti, aici, ca parlamentari, ceilalti sunt convins ca cetateni ai Romaniei, am participat, in mod activ, la un eveniment unic pana acum, in cei 25 de ani de democratie: schimbarea democratica prin motiune de cenzura a unei majoritati parlamentare si venirea la putere a Opozitiei, printr-un program de guvernare, pe care si astazi il avem in vigoare. Vreau sa multumesc tuturor oamenilor care au facut posibila aceasta schimbare istorica.

 

CITITI SI: Mihai Razvan Ungureanu, reactie la declaratiile premierului Ponta cu privire la caderea guvernului Ungureanu: Ati trisat si ati castigat. Ati speculat nemultumirea romanilor, ati negociat cu lasii

 

Am considerat de datoria mea, ca initiator al acestui eveniment, sa-i invit pe absolut toti cei 235 de membri ai Parlamentului care au votat motiunea de cenzura. Asa cred ca este politicos, asa cred ca este normal. Este de datoria mea sa le multumesc si celor care nu au venit", a transmis Victor Ponta, la debutul prezentarii care a marcat trei ani de la instaurarea Guvernului USL.

 

Ponta a facut si o aluzie la PNL, amintind ca liberalii s-au angajat in urma cu trei ani, cand faceau parte din USL, ca nu se vor alia cu cei de la PDL. "Nu m-am razgandit de atunci, nici nu m-am imprietenit cu cei pe care i-am dat jos", a mai spus Victor Ponta. 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22