Vasile Blaga: Emil Boc A JIGNIT partidul, a jucat la doua capete. Daca Monica Macovei vrea sa candideze independent la Presedintie trebuie SA PLECE din partid

D.g. | 24.07.2014

Pe aceeași temă

Presedintele PDL, Vasile Blaga, sustine ca fostul premier si lider al partidului Emil Boc "a jucat la doua capete" si a jignit PDL. De asemenea, considera ca prim-vicepresedintele partidului Catalin Predoiu este cel mai bun candidat al dreptei la Presedintia Romaniei.

"Eu ii tratez cu respect pe fostii presedinti, dar daca domnul Boc tine atat de mult la partid, de ce nu se implica in discutiile din Biroul Permanent? Va fi membru in BP si in viitorul partid de dreapta. Daca domnia sa nu ar fi jucat la doua capete: cu Miscarea Populara, cu Fundatia Miscarea Populara...

(...) Eu cred ca va ramane in partid. Nu stiu ce-si doreste. A jignit partidul pentru ca nu a fost la mitingul de la Cluj. Nu pe mine. A jignit 20.000 de oameni",
a spus Vasile Blaga, miercuri seara, la Realitatea Tv, citat de Ziare.com.

"Cand vrei sa bagi batul prin gard, il bagi", a adaugat presedintele PDL.

De asemenea, Blaga a subliniat ca partidul il sustine "pana in ultimul moment pe Catalin Predoiu", in cursa pentru desemnarea prezidentiabilului dreptei.

"Este cel mai bun candidat pe care il poate avea dreapta. Am fost colegi in Guvern, ganditi-va la cele patru Coduri, la Mica Reforma in justitie, aveam incredere in el si de aceea il vom sprijini pana la capat", a explicat presedintele PDL.

In schimb, facand referire la dorinta Monicai Macovei de a candida la prezidentiale, Vasile Blaga a spus ca aceasta nu poate candida cu sustinerea aliantei PDL-PNL: "Aici nu suntem pe toane".

 

CITITI SI: Vasile BLAGA: Nu vom colabora cu BASESCU, nici cu UDREA sau PMP. PDL si PNL vor propune o ALIANTA ELECTORALA pentru alegerile PREZIDENTIALE

 

Blaga a mai declarat ca numele Aliantei Crestin Liberale dintre partidul sau si PNL nu are un sens religios. In plus, a recunoscut ca fuziunea dintre cele doua formatiuni i se datoreaza si lui Crin Antonescu.

"Numele e de departe cel mai dorit de romani. Am introdus valori care sa defineasca ambele partide. (...) Crestin nu atat in sens religios, desi sutem un popor crestin, dar nu inseamna ca excludem pe cineva, evreii sau muslmanii. Crestin inseamna sa respecti familia, sa fii moral, sa respecti legea.

Din analize, de departe a iesit ACL. Sigla va fi siglele celor doua partide ca la Dreptate si Adevar",
a spus presedintele PDL, miercuri seara, la Realitatea Tv.

Vorbind despre fuziunea dintre PDL si PNL, Vasile Blaga l-a felicitat pe fostul presedinte liberal Crin Antonescu pentru aceasta alianta.

"Daca ne referim la ultimele doua luni, mai ales dupa europarlamentare, cand ne-a fost foarte clar ca separate nu putem invinge acest colos care este PSD-ul, daca nu am fi inceput negocierile nu era bine.


Pe parcurs am vazut o determinare totala, iar reactia pozitiva a romanilor m-a bucurat enorm. Il felicit pe domnul Antonescu. Ne-am intalnit si am vazut o determinare extraordinara de ambele parti.

Eram convins dupa prima sedinta ca nu e bine sa ne oprim doar la o alianta. Si asta pentru ca aliantele sunt facute impotriva cuiva. Mult mai putin au fost facute pentru romani, pentru interesul fiecarui cetatean",
a mai afirmat presedintele PDL, in emisiunea de miercuri seara.

 
 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22