Traian BASESCU: Fratele meu NU A LUAT bani. A fost o INSCENARE facuta de ABRAHAM si Bercea, din ordinul lui VOICULESCU. Reactia lui ABRAHAM

P.c. | 21.12.2014

Pe aceeași temă

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca ziua in care fratele sau a fost arestat a fost una dintre cele mai grele din timpul celor doua mandate ale sale si a sustinut ca Mircea Basescu nu a luat bani, ci a fost o inscenare pusa la cale de Dan Voiculescu. Declaratiile au fost facute in cadrul ultimei conferinte de presa tinuta la Palatul Cotroceni in calitate de presedinte al Romaniei, relateaza ziare.com
 
 
La finalul prezentarii tabloului actual al Romaniei din punct de vedere al securitatii, integrarii in UE si statului de drept, presedintele a primit intrebari de la jurnalisti, iar unul dintre reprezentantii postului Antena3 s-a referit la problemele lui Mircea Basescu si "mormanul" de bani luat de acesta.
 
"Va raspund imediat ce ma invitati la o emisiune in care nu aruncati toate minciunile si imi dati si mie sansa sa va raspund. Va pot spune, dar nu o sa va placa (...) As vrea sa fim decenti. Fratele meu nu a luat bani ci, impreuna, dvs., Abraham si Bercea, ati facut o inscenare. Era vorba de banii pe care ii dadea familiei Bercea. As fi spus-o de cand a aparut situatia, pentru ca o stiam. Am spus ca voi vorbi dupa ce voi termina mandatul. (...) A fost o inscenare pe care ati facut-o cu generalul Abraham, din ordinul sefului dvs. (Dan Voiculescu - n.red.) ", a declarat Traian Basescu.
 
 
Ulterior, intrebat de un jurnalist care au fost cele mai grele momente la Cotroceni, Traian Basescu a facut referire la ziua in care a anuntat taierile salariilor bugetarilor si la cea in care a aflat ca fratele sau a fost arestat.
 
 
 
 
Traian Basescu isi incheie mandatul duminica, 21 decembrie, zi in care presedintele ales, Klaus Iohannis, va depune juramantul in Parlament si va prelua presedintia Romaniei in cadrul unei ceremonii care se va desfasura la Palatul Cotroceni.
 
 
Reactia avocatului Pavel Abraham
 
 
Avocatul Pavel Abraham a raspuns, sambata seara, acuzatiilor facute de presedintele Traian Basescu, care a spus ca fratele sau, Mircea Basescu, a cazut prada unui complot gandit de Bercea Mondial impreuna cu aparatorul acestuia. "Resping in totalitate si e incalificabil si dezonorant pentru un presedinte in functie ca in momentul in care ar fi trebuit sa vorbeasca despre realizarile din perspectiva atributiilor constitutionale sa isi gaseasca acest refugiu in care sa acuze - daca vreti - inscenarea la care as fi participat eu.
 
 
Sigur eu n-am participat niciodata, iar daca domnia sa crede acest lucru si a avut asemenea convingeri si in alte situatii, in mod cert a fost rau intentionat. Eu spun: sa-i dea Dumnezeu intelepciunea necesara sa-si apere sansele onest. Iar la aceasta amenintare ii ofer eu sansa ca sa aiba o prestatie publica si sa prezinte toate probleme pe care le are in acest sens. (...) A coborat sub limita de decenta a unui om obisnuit din Romania", a sustinut avocatul Pavel Abraham, care il apara pe Bercea Mondial, la Antena 3.
 
 
TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22