Mircea Basescu cere daune morale de un milion de euro de la familia lui Bercea Mondial

P.c. | 19.12.2014

Pe aceeași temă

Mircea Basescu, fratele sefului statului, a cerut vineri, la Tribunalul Constanta, in cadrul procesului de santaj in care sunt judecati cinci membri ai familiei lui Bercea Mondial, daune morale de un milion de euro. Mircea Basescu a cerut, prin avocatul sau, sa se constituie parte civila in proces cu suma mentionata, bani pe care vrea sa ii primeasca de la familia Bercea, relateaza ziare.com
 
 
Totodata, sotia si fiul lui Bercea Mondial, Fanica si Florin Anghel, au cerut instantei sa aiba la dispozitie timpul necesar pentru a-si putea angaja un nou avocat. Judecatorii au stabilit pentru 6 ianuarie 2015 urmatorul termen de judecata in dosar.
 
 
La iesirea din sala de judecata, Grinica Anghel a sunat o persoana despre care a spus ca ar fi Bercea Mondial si despre care a sustinut ca ar intentiona sa faca un nou denunt, impotriva lui Traian Basescu.
 
 
 
 
Pe 23 iunie 2014, procurorii DNA - Serviciul teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata a cinci inculpati in dosarul ce-l vizeaza pe Mircea Basescu. Acestia sunt ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, aflat in stare de arest preventiv pentru santaj cu circumstante agravante in stare de recidiva, fiica lui Bercea, Izaura Anghel, precum si minorul de 17 ani, Grinica Anghel - pentru santaj cu circumstante agravante, cei doi aflandu-se sub control judiciar.
 
 
In acelasi dosar penal au mai fost trimisi in judecata pentru santaj fiul lui Bercea, Florin Anghel, care este in penitenciar pentru executarea pedepsei intr-o alta cauza, si mama acestuia si a Izaurei, Fanica Anghel, arestata intr-un alt dosar.
 
 
Mircea Basescu si Marian Capatana - persoana care ar fi avut rol de intermediar, initial arestati preventiv intr-un dosar de trafic de influenta instrumentat de DNA Bucuresti, sunt in prezent judecati in stare de arest la domiciliu. 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22