Dmitri Rogozin, vicepremierul rus, despre sanctiunile occidentale: Tancurile rusesti nu au nevoie de vize

P.c. | 25.05.2015

Pe aceeași temă

Dmitri Rogozin, vicepremierul rus, responsabil pentru complexul militar si sectorul spatial, a declarat ca nu se simte deranjat de sanctiunile impuse de Occident la adresa Rusiei, sanctiuni care il impiedica sa calatoreasca in UE sau in SUA, scrie AFP, conform Hotnews.


"Glumesc mereu pe tema asta. Nu ne dau vize, au adoptat sanctiuni impotriva noastra, fie. Dar tancurile nu au nevoie de viza", a spus, pe un ton de gluma, vicepremierul, intr-o emisiune difuzata duminica seara la televiziunea publica Rossia 1.


Rogozin a scris pe Twitter, ieri, ca Rusia nu ameninta Occidentul, care va fi in orice caz "distrus sub asaltul gay-ilor si al Statului Islamic".

 

CITITI SI: IMPERIALISM pe Twitter: Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, vrea REFACEREA URSS

 

Acum un an, Dmitri Rogozin a acuzat Romania ca nu i-a permis intrarea in spatiul sau aerian si a amenintat ca data viitoare ar putea recurge la un bombardier strategic Tupolev."La cererea SUA, Romania a inchis spatiul aerian pentru aeronava mea. Ucraina nu ma lasa sa trec. Data viitoare o sa zbor cu TU-160", scria in mai 2014 Rogozin, pe contul sau de Twitter in engleza. 


Cateva zeci de personalitati ruse si ucrainene, printre care si Dmitri Rogozin, nu au dreptul sa intre in UE si in SUA. Lista americana contine peste 50 de nume in timp ce lista europeana peste 110 persoane.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22