Cazul Nicusor CONSTANTINESCU: Reprezentantii spitalului din SUA in care se presupunea ca presedintele CJ Constanta este INTERNAT spun ca acesta a PARASIT spitalul inca din luna MAI

P.c. | 24.06.2014

Pe aceeași temă

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pe numele caruia Tribunalul Bucuresti a emis, luni, mandat de arestare preventiva in lipsa pentru 30 de zile, este de negasit. Nicusor Constantinescu a obtinut permisiunea procurorilor de a parasi tara pentru a se trata in Statele Unite, insa promisese ca va reveni in Romania pe 11 iunie. Acest lucru nu s-a intamplat, iar procurorii au cerut mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele sau. Avocatul lui Nicusor Constantinescu a sustinut, luni, la Tribunalul Bucuresti, ca o eventuala intrerupere a tratamentului pe care il urmeaza Nicusor Constantinescu in SUA, unde a fost operat, i-ar pune viata in pericol, relateaza Hotnews.

 

Avocatii politicianului sustin ca acesta este internat in spitalul Johns Hopkins din Chicago. Reporterii TVR au stat insa de vorba cu reprezentantii unitatii medicale, care spun ca Nicusor Constantinescu a parasit spitalul inca din luna mai, iar acum nimeni nu stie unde se afla. 

"Nu este aici. Nu stiu unde poate fi, dar nu este in spital, fizic. Poate a mai venit pentru o procedura, dar nu mai este aici. Domnul acesta nu mai este in spital de luna trecuta", a declarat reprezentantul Spitalului John Hopkins pentru TVR.

 

CITITI SI: Tribunalul Bucureşti decide ARESTAREA PREVENTIVĂ a lui Nicuşor Constantinescu pentru ca acesta NU s-a intors din SUA. Avocat: Întreruperea tratamentului i-ar pune viaţa în pericol



Tribunalul Bucuresti a admis, luni, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu. Decizia nu este definitiva si a fost deja contestata de avocatii lui Nicusor Constantinescu la Curtea de Apel Bucuresti.
 

Avocatul lui Nicusor Constantinescu a sustinut, luni, ca o intreruperea tratamentului pe care il urmeaza Nicusor Constantinescu in SUA i-ar pune viata in pericol, potrivit agentiei Mediafax"Noi am prezentat un set de fotografii, care au circulat in presa, inclusiv saptamana trecuta, care arata starea medicala grava, obiectiv vorbind, in ceea ce il priveste pe domnul Nicusor Daniel Constantinescu, faptul ca acesta nu si-a incalcat cu rea-credinta obligatiile pe care le avea, in sensul ca acesta nu se poate deplasa in momentul acesta, cu drena pe care o are montata, pe o distanta asa de mare, dintre Romania si Statele Unite ale Americii. Am invocat faptul ca procurorul care a incuviintat parasirea tarii, incepand cu data de 3 aprilie 2014, cunostea faptul ca domnul Constantinescu urmeaza sa suporte un tratament complex, care includea nu doar operatia care a fost deja realizata, ci si tratamentul cu radioterapie, care urmeaza sa fie realizat tot acolo, faza in care domnul Constantinescu se afla in momentul de fata", a declarat avocatul Marius Mocanu, dupa terminarea procesului de la Tribunalul Bucuresti.

 

CITITI SIUniunea Consiliilor Judetene, condusa de Marian Oprisan, sare in apararea sefului CJ Constanta: Demersul DNA de a cere arestarea preventiva a lui Nicusor Constantinescu este criminal: Este absolut INUMAN



Nicusor Constantinescu a trimis, saptamana trecuta, in tara, cateva poze care, sustinea el, il surprindeau pe un pat de spital. Intr-una dintre el, Constantinescu tinea in mana un ziar din data de 17 iunie, pentru a arăta că pozele sunt recente. 
 

Alaturi de poze, Nicusor Constantinescu a trimis si o presupusa scrisoare semnata de un medic de la spitalul Johns Hopkins din Chicago, in care acesta sustinea ca pacientul roman trebuie sa isi continue tratamentul: "O întrerupere în acest moment a îngrijirii medicale a domnului Constantinescu ar compromite major starea sa de sănătate şi poate anula progresul pe care l-a făcut în recuperarea sa şi a stadiului oncologic", se arată în scrisoarea semnata de medicul Mohamad E. Allaf.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22