Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Razvan Cotovelea: Toți membrii Consiliului de Administratie al Postei Romane VOR FI REVOCATI, cu excepția reprezentantului Fondului Proprietatea
T.D. - - - -
2014-06-10
Actualitate Interna
0

Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) din Posta Romana a decis revocarea tuturor membrilor Consiliului de Administratie (CA), cu exceptia reprezentantului Fondului Proprietatea (FP), a declarat, marti, ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, transmite Agerpres.

"Cu siguranță, pot să vă argumentez că, în acest moment, toți acționarii sunt ferm convinși să schimbe Consiliul de Administrație. Totul se va anunța când se va întâmpla ceva. Am știut de schimbarea directorului, dar nu mi se pare normal ca, prin comunicări gen telefon, e-mail să vin și să iau o poziție oficială apropo de ceea ce întâmplă acum la Poștă. De facto, nu se întâmplase nimic, nu se schimbase Consiliul de Administrație. În acest moment, dacă mă întrebați, vă răspund că nu știu dacă mai este Consiliu de Administrație la Poștă. AGA ia o decizie. Știu, însă, că AGA a ajuns la concluzia că toți în afară de reprezentantul Fondului Proprietatea vor fi revocați, urmând să fie numit un Consiliu de Administrație interimar, iar acesta din urmă va lua o decizie dacă rămâne cu domnul Smeeianu sau alege un alt director general interimar. Decizia se discută încă de joi (5 iunie 2014 — n. r.)", a spus Cotovelea.

Oficialul a adăugat că așteaptă argumentele AGA referitoare la o eventuală decizie de revocare a membrilor Consiliului de Administrație din Poșta Română.

Compania Națională 'Poșta Română' (CNPR) este cel mai mare operator de servicii poștale, cu o rețea teritorială de 5.680 de oficii poștale.

Statul român deține 75% din acțiuni la Poșta Română, în timp ce restul de 25% este deținut de Fondul Proprietatea, conchide sursa citata.

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
429
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22