Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Mugur Isarescu: Umplem presa de stiri ca vin miliardele chinezilor, dar nu luam miliardele UE
F.M. - - - -
2013-11-30
Actualitate Interna
7

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a vorbit, joi, despre banii chinezilor, acuzand ca noi nu luam nici banii pe care ii pune la dispozitie Uniunea Europeana.

"Toata presa este plina de stiri ca vin chinezii si ne aduc 8 miliarde de euro, dar uitam ca nu am absorbit miliardele de euro care ne-au fost puse la dispozitie de Uniunea Europeana", a declarat, la Sinaia, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, citat de Capital.

Seful bancii centrale este de parere ca fondurile europene sunt sansa de dezvoltare a Romaniei.

"Banii europeni au avantajul la nivel microeconomic, dar si macroeconomic, pentru ca nu isi apar la datoria publica", a mai spus Isarescu.

Sursa: capital.ro.

TAGS :
Comentarii
LAURENTIU 2013-12-01
CE BANI SA IEI DE LA UE NE DA O MARE........... EI SPUN CA NU SE I-AU BANI DE LA UE DAR NICI CE CONDITII ITI IMPUN NU LE SPUN BANI DE LA UE SUNT TOT PENTRU CEI CARE AU BANI NU PENTRU CEI SARACI CARE VOR SA FACA CEVA
gabi 2013-11-30
Pentru ca investitiile romanesti şi straine sa vina, "cel mai bine" ar fi sa se facă "reforme legislative, in justitie" si în ceea ce priveste coruptia, "promise în 2007 la aderarea Romaniei la UE, monitorizate prin MCV", scrie, pe Twitter, diplomatul olandez. Fara reforme clare in justitie si un mediu legislativ coerent care sa permita o predictibilitate fireasca pe termen mediu si lug ,nu absorbim nici banii europeni,nu vin nici chinezii,nu vin nici investitorii,nu vor fi locuri de munca,va fi o balmajeala ,total impotriva unei dezvoltari firesti,bazata pe interese familiale,de grup,politice ,justitia fiind factor cheie in involutia Romaniei ! Eu cred ca justitia este implicata prea mult in afaceri și face jocul acestor interese ,in loc sa lase sa se dezvolte corect Romania !
judex 2013-11-30
Cea mai buna veste din MOU cu chinezii este, cred eu, cea a masei de porcine din Ro ce urmeaza a fi exportata in China (o cota parte, presupun, va trebui chiar expulzata). Sunt sigur ca asa se va mai curata si aerul din politica Ro.
cuscru 2013-11-30
D-le ISARESCU de ce striga FSN-ul ca vin miliardele de la chinezi ????Acesti hoti de comunisti daca vad ca din fondurile UE nu pot fura ei cred ca vor putea ciordi din banii chinezilor .Cat amatorism sa crezi ca acesti chinezi sunt asa prosti sa-i poata fura hotii romani .Doar chinezii sunt experti in diversiuni si abureli nu degeaba 800 de milioane de chinezi traiesc la limita suportabilului .JOS COMUNISMUL BOLSEVICO -SECURIST DIN RO !!!!!!!!!!!
Tirimineanu 2013-11-30
Mai Mugure, nu prea inteleg, cine sunt aia cu umplutul presei ca vin banii chinezilor"? Te-ai gandit cumva la astia cu revolutia bunului simt?! Imposibil ... Chiar crezi ca astia sunt atat de mincinosi sau iresponsabili sau mai bine zis atat si de mincinosi si de iresponsabili?!
ANYON 2013-12-01
DA DA DA DA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alkazar 2013-12-01
mai la tine la proprietati cine alucrat? nutie rusien? hotilor care atiu furqt tarar sat va vien riandul nu scapati!
Total 7 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
402
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22