Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Crin Antonescu: Dezavuez declaraţia PSD Constanţa pentru desfiinţarea DNA, presupun că şi PSD central
D.G. - - - -
2014-01-16
Actualitate Interna
4

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că partidul pe care îl conduce dezavuează declaraţia liderilor PSD Constanţa prin care solicită desfiinţarea DNA printr-o măsură legislativă, precizând că presupune că şi conducerea centrală a PSD va avea aceeaşi poziţie, informeaza Mediafax.

Antonescu a fost întrebat cum vede declaraţia CJ Constanţa privind desfiinţarea DNA printr-o măsură legislativă şi dacă este de acord cu o astfel de idee.

"E o declaraţie a PSD Constanţa, nu a USL sau nu a PNL. Eu nu sunt de acord cu ea, e dreptul lor să o facă, dar eu cred că e o declaraţie care nu face bine PSD, e o declaraţie dată aşa în împrejurări mai tulburate şi categoric PNL dezavuează o asemenea formulă. Presupun că şi conducerea centrală a PSD o va dezavua", a afirmat Antonescu.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis, joi, să sesizeze Inspecţia Judiciară în cazul afirmaţiilor făcute de preşedintele CJ Constanţa, Nicu Constantinescu, cu privire la Direcţia Naţională Anticorupţie, pe care a numit-o "poliţie politică", susţinând că ar trebui desfiinţată.

Sesizarea Inspecţiei Judiciare vizează atât declaraţiile făcute de Nicuşor Constantinescu după ce a fost ridicat în baza unui mandat şi dus la sediul DNA Constanţa, cât şi poziţia Consiliului Judeţean Contanţa, expusă într-un comunicat de presă.

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a declarat miercuri, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie, că va face plângere la Parchet pentru modul în care a fost ridicat, "ca un animal", de către procurorii DNA, pe care îi acuză de abuz şi poliţie politică, el spunând că este "jignitor" ce s-a întâmplat.

TAGS :
Comentarii
Mario 2014-01-16
Nu va suparati care e motivul de nu apare si comentarul meu pe blog.Eu nu sint anonim.Eu ma pling de peste 10 la toate institutile statului romin incepind de la presedintele rominiei si pina la ultimul hot de buzunare din Cta.Cu problemele care le am la Parchetul si IPJ Cta.Dar nu sint bagat in seama de nimeni Dar eu cred ca plingerile mele au ajuns la juristi falsi care nu stiu ce inseamna acel simbol al justitiei.Toate plingerile si reclamatile facute de mine la toate institutile statului romin au ajunas la IPJ si Parchetul Cta D-na Prc Adina Florea ,Puiu Zarafina,Elena Vlad si alti care au fost ascunse si musamalizate.Acuma stationeaza la D-na Prim Prc Hera Madalina Curtea de Apel Cta care mai departe astept raspuns de la Dl Presedinte T.Basescu printro adresa primita.Pentru ca un camatar si hoti de la Gepeto iau cumparat pe toti.Adica persoanele care sau ocupat de dosare acuma nu mai stiu ce sa minta.ca probabil ca sar fi gasit si un om al legi care presupunem ca ar dori a se face dreptate.Eu am fost dispus cu toata servicile sa coperez fara nici o ezitare unde am si furnizat date informative referitor cu problemele mele care le am ciripit la toti si fara bani cu bani mei.Dar unde sau ascuns numai DNA si DIICOT Bucurest pot descoperi ceva.Ca la Cta e dezastru mondial Mafia Italiana e minciuna pe linga ei.Exemplu concret a esit ieri si o sa mai vina Depinde ce interese mai sint.Daca se doreste a se face lumina si in acea tara batrina a continentului Europa.
Tirimineanu 2014-01-16
Ma Crin, inteleg ca trebuie "sa minti poporul cu televizorul", dar de un pact cu unul Dogaru nu-ti mai aduci aminte? Dar de o declaratie de a ta in urma cu cateva luni, in care te plangeai ca unele institutii ale statului (de drept spun unii), nu te lasa sa ai puterea (absoluta)? Dar admiratia ta fata de unul din vecini, care a distrus in tarisoara lui tot cea ce se numeste un echilibru al puterilor?
judex 2014-01-16
Termenul "lovitura de stat" se refera la o actiune suficient de puternica pentru a slabi esafodajul unui stat. Exact ceea ce a facut USL in timpul suspendarii Constitutiei (puciul parlamentar din 2012). Sau vocaluzele celor din aripa PSD a GIO din aceste zile. Faptul ca autorul actiunii a fost atunci Parlamentul, acum niste primari si ca nu au existat si nu exista nici acum tancuri pe strada este nesemnificativ. Dl. Antonescu trebuie sa inteleaga ca daca esti parte a unei bande de talhari timp de 5 zile pe saptamana si tata de familie la sfarsitul saptamanii, ceea ce conteaza in fata Justitiei este calitatea de talhar. Simplu.
Morar 2014-01-16
Acesti nenorociti Dl Antonescu au fost si sint in afara legi de la Cta. Aveti dreptate Dvs.Dar sa verificati mai bine prin intermediul DNA IPJ si Parchetul Cta ca aveti si dvs un vice presedinte de Cta la PNL dar tot odata e si sponzor la PSD.Si mai departe e si aparat de avocati care vin din partea PDL.Eu dupa cum gindesc ca nu mai pot gindi mult de atitea ani luptinduma cu o structura mafiota la Cta.Cred ca numai DNA si DIICOT Bucuresti mai pot scoate adevarul la suprafata.Dupa cum am si auzit in Germania e si avansat la rang de director Transelectrica.Daca sint cautate la Parchetul Cta se gasesc reclamati si plingeri dar cred ca au ajuns la femeia de serviciu.Probabil ca au dat de juristi falsi sau prea bine pregatiti cu Masterate si doctorande la Oxford,Sorbona sau Harvard sau in caz eventual cu o finalizare la Chusinau.
Total 4 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
292
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22