Zlotea (PDL): Prin declaratia sa, Emil Boc se situeaza in afara partidului. Boc o poate sustine pe Udrea, din postura de independent

T.d. | 19.08.2014

Pe aceeași temă

Secretarul general-adjunct al PDL, Marian Zlotea, a declarat marti ca sustinerea asumata de Emil Boc pentru candidatura la prezidentiale a presedintelui PMP, Elena Udrea, il situeaza pe acesta in afara partidului. Totodata, Zlotea a afirmat ca fostul lider al democrat-liberalilor poate avea o astfel de pozitie ca independent, informeaza Agerpres.

"Am un mare respect pentru domnul Boc, fostul președinte al PDL. Reacția dânsului pentru mine cel puțin este o dezamăgire ținând cont că domnia sa a fost întotdeauna un garant al Statutului PDL. În acest moment, domnia sa, având în vedere articolul 22 din Statutul PDL, se situează în afara partidului. Nu pot să-mi dau seama dacă dânsul a făcut această declarație din convingere pentru doamna Udrea sau de teama acesteia", a declarat secretarul general-adjunct al PDL.

CITESTE SI: Emil Boc o sustine pe Elena Udrea in cursa prezidentiala

Zlotea a adăugat că Boc, probabil, a uitat că "în vara anului 2010 într-un Colegiu Director al PDL doamna Udrea a propus colegilor demiterea sa din funcție, lucru agreat atunci de o mare parte dintre colegii pe care acum domnia sa îi elogiază".

Secretarul general-adjunct al PDL a afirmat că declarația făcută de Emil Boc este dată într-o conjunctură nefavorabilă.

"Și dânsul dacă dorește să susțină o candidatură independentă care se situează în afara Statutului PDL o poate face din postura de independent și nu din cea de membru PDL. Candidatul ACL este domnul Klaus Iohannis. El a fost votat în ședința Colegiului Director al PDL și apoi în Biroul Politic Național al PNL-PDL cu unanimitate de voturi", a mai declarat Marian Zlotea.

Fostul președinte al PDL, Emil Boc, a declarat, marți, ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, deoarece este un om de caracter, care face ceea ce spune, și este un adversar incomod pentru Victor Ponta.

În ceea ce privește o eventuală propunere de excludere a lui din PDL pentru faptul că o susține pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale, Boc a spus că "viața merge înainte" .

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22