Vladimir PUTIN: Nicio tara nu este SUPERIOARA MILITAR Rusiei. 68% dintre rusi cred ca SECURITATEA tarii lor este amenintata

P.c. | 20.02.2015

Pe aceeași temă

Vladimir Putin, președintele Federatiei Ruse, a declarat, vineri, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Apărătorului Patriei, că nicio țară nu trebuie să-și facă iluzii că ar putea atinge superioritatea militară in raport cu Rusia, transmite Interfax, conform Agerpres.

 

''Nimeni nu trebuie să aibă iluzia că poate obține superioritatea militară asupra Rusiei sau că poate pune vreun fel de presiune pe ea. Vom avea mereu un răspuns adecvat pentru orice astfel de aventuri'', a spus șeful statului rus, în mesajul

 

Conform unui sondaj realizat de Centrul de Cercetare a Opiniei Publice din Rusia, peste doua treimi dintre cetatenii rusi considera ca alte tari reprezinta o amenintare militara la adresa securitatii natiunii lor, potrivit unui studiu publicat vineri, relateaza ziare.com
 

In plus, niciodata dupa anul 1999 nu au existat mai multi rusi decat in prezent care sa creada ca izbucnirea unui razboi este probabila.

 

CITITI SI: Parlamentul britanic: UE si Marea Britanie, lipsite de CAPACITATE ANALITICA in privinta actiunilor Rusiei

 

68% dintre respondenti sunt de parere ca alte tari reprezinta o amenintare la adresa securitatii Rusiei. Studiul are la baza raspunsurile a 1.600 de persoane de pe tot teritoriul Rusiei si a fost realizat in perioada 14-15 februarie.
 

Multe publicatii ruse, unele in favoarea politicii de la Kremlin, au creionat criza din Ucraina drept un conflict provocat de Occident si au acuzat ca in regiune au fost trimisi luptatori straini.
 

Vladimir Putin a adoptat o atitudine anti-Occident in timpul conflictului, spunand ca acesta a fost iscat de NATO pentru a "stapani" Rusia. 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22