VIDEO Mircea GEOANA si Marian VANGHELIE au lansat platforma politica ROMANIA NOASTRA. GEOANA: Vom schimba MAJORITATEA in Parlament. SULTANATUL politic Ponta se va INCHEIA

P.c. | 02.02.2015

Pe aceeași temă

Mircea Geoana si Marian Vanghelie, exclusi din PSD in luna noiembrie, si-au pus in aplicare promisiunile si au lansat, duminica, o noua platforma politica numita "Romania noastra". Cei doi incearca sa creeze o alternativa la PSD si incearca sa schimbe majoritatea in Parlament si sa produca o schimbare a Guvernului, relateaza Hotnews.

 

Cititi declaratiile lui Mircea Geoana:

 

  • Initiativa noastra pentru un nou proiect social-democrat va schimba majoritatea. Vom avea o noua majoritate, vom avea un nou Guvern.
  • Exista un cartel al partidelor traditionale, pe cale sa faca implozie.
  • 91% dintre romani si romance isi doresc un nou proiect de tara.
  • Proiectul nostru politic, "Romania noastra", pe care il lansam astazi in dezbatere publica, este contributia noastra la un nou proiect de tara.
  • In PSD, oamenilor le e frica sa vorbeasca.
  • Sultanatul politic Ponta se va incheia in cateva saptamani.

 

 

 

Evenimentul de lansare a inceput cu intonarea Imnului de stat al Romaniei. 
 

Alaturi de initiatori se afla o serie de parlamentari, printre care Oana Niculescu Mizil, Radu Popa, Dan Tataru, Catalin Croitoru, Petre Petrescu Florentin Gust, Valer Marian. Intre initiatorii grupului, se mai afla consilierii lui Mircea Geoana si Marian Vanghelie, Ana Catauta si Bogdan Georgescu, potrivit Agerpres.

 

CITITI SI: Mircea Geoană va participa la Congresul PSD, cu o noua platforma politica, pentru a prelua şefia partidului: Ponta şi Dragnea nu pot închide uşile Congresului

 

Mircea Geoana a fost cel care a anuntat si data lansarii noii formatiuni politice la care lucreaza de aproape doua luni. Senatorul a precizat ca grupul de initiativa se va exprima public la finalul acestei saptamani. "Vom avea o exprimare extrem de energica si consistenta in Parlament si in Camera Deputatilor, imediat dupa 1 Februarie, si dupa ce vom avea o motiune de cenzura de succes, in conditiile in care exista o coalitie intre noul PSD si nou PNL, in care stim ce proiect propunem romanilor", a declarat Mircea Geoana.


La Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), au fost depuse, inca din data de 12 ianuarie, doua cereri de inregistrare a partidului initiat de senatorul Mircea Geoana si primarul Marian Vanghelie, potrivit Mediafax.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22