VIDEO Liviu Dragnea: PSD va transmite zilnic mesaje catre toti membrii Guvernului. Ministrii sa comunice public ce fac pentru cetateni in domeniul pe care il coordoneaza

P.c. | 30.07.2015

Pe aceeași temă

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat astazi ca este nevoie de construirea "unui climat politic cu dialog constructiv intre partide politice si Presedintie, Parlament si Guvern". Dragnea a mai afirmat ca partidul pe care il conduce are nevoie de o generatie tanara care sa ia locul generatiei lui Victor Ponta. Presedintele PSD a mai afirmat ca, in cazul in care cei care au propus odonanta de crestere a salariilor inaltilor demnitari nu o mai sustin, va propune ca aceasta sa fie respinsa in Parlament.

 


"Vom stimula tinerii pentru a se implica in politica si in viata de partid. Vom institutionaliza foarte clar calitatea de simpatizant. Trebuie sa pregatim o noua generatie de lideri tineri in PSD, care sa vina dupa generatia de succes reprezentata de Victor Ponta. E timpul sa depasim nivelul de like-uri pe Facebook, vom realiza o platforma in care tinerii sa poata spune cum vad ei partea de tineret", a declarat Liviu Dragnea, conform ziare.com
 

Dragnea a precizat ca in partid vor fi adusi mai multi intelectuali de stanga."Vom aduce alaturi de partid intelectuali de stanga, chiar daca uneori ne critica. Exista atat de multi oameni de valoare in Romania care vor sa-si aduca aportul (sic!) la constructia de societate si nu au unde sa se exprime", a precizat liderul PSD.

 

Training pentru alegerile locale din 2016


Referitor la pregatirea alegerilor locale, care vor avea loc peste aproximativ 10 luni, Liviu Dragnea a explicat ca, pana pe 15 octombrie, fiecare organizatie va transmite propunerile pentru functiile de primar, consilieri si presedinte de consiliu judetean. Dragnea a precizat ca fiecare propunere va fi insotita de o fisa care sa arate "inexistenta riscului de incompatibilitate" in cazul candidatilor."Candidatii selectati vor intra intr-un program serios de training, care va cuprinde si o pregatire profesionala pentru functia vizata. Vom realiza o fisa pentru fiecare localitate, care sa cuprinda care sunt nevoile de dezvoltare pentru localitatea respectiva si harta electorala a acelei localitati", a mai spus Liviu Dragnea.


Ministrii sa comunice public ce fac ei pentru cetateni in domeniul pe care il coordoneaza
 

Presedintele PSD a mai spus ca premierul Victor Ponta "simte nevoia de foarte mult timp ca temele guvernamenale sa fie prezentate de toti minstrii", aratand ca vor fi transmise din PSD mesaje "aproape zilnic" catre toti membrii Guvernului."Ministrii, in aparitiile publice, sa comunice mai ales ce fac ei pentru cetateni in domeniul pe care il coordoneaza. Un ministru care merge la o emisiune si comenteaza alte teme decat cele in care activeaza nu il ajuta nici pe el, nici pe prim-ministru, nici partidul. Este interesant sa mergi la o emisiune ca ministru si sa comentezi niste divorturi, dar nu asta asteapta oamenii", a mai spus presedintele interimar al PSD.

 

Dragnea a mai spus ca va fi reluat sistemul de videoconferinte cu organizatiile din tara si vor exista conferinte de presa organizate regulat. El a mai spus ca PSD va lansa o Carte Alba a guvernarii, prin care toti cetatenii tarii sa fie informati de realizarile Guvernului Ponta. 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22