Victor Ponta nu respecta decizia CCR: Voi merge oricum la Bruxelles in baza mandatului pe care il am. Basescu are doar 5 judecatori credinciosi

Fara Autor | 27.06.2012

Pe aceeași temă

Dupa aflarea deciziei Curtii Contitutionale ca presedintele Traian Basescu va fi cel care va merge la Bruxelles, Victor Ponta s-a lansat in atacuri dure la adresa Curtii Constitutionale, spunind ca nu va respecta decizia acesteia si ca va merge "oricum" la Bruxelles. Ponta a spus ca "Basescu are 5 judecatori credinciosi la Curte" si ca aceasta situatie "trebuie sa inceteze".

 

Cititi declaratiile lui Victor Ponta

"Decizia nu e surpriza, la Curtea Constitutionala Basescu a numit niste oameni care ii sint fideli. Romania are nveoie de institutii, iar blocajul permanent la care Basescu si cei citiva oameni care ii mai sint fideli supun Romania nu poate fi considerat normal intr-ro tara democratica.

Acea majoritate care ii apartine lui Basescu a adaugat la Constitutie si ne obliga pe noi sa constatam ca Basescu conduce toate institutiile acestei tari, avem obligatia sa deblocam aceasta situatie. Singurii care pot decide sint cetatenii, noi avem milioane de voturi, iar presedintele are citiva judecatori si care transpun deciziile care ii convin presedintelui. Nu putem functiona asa.

Miine voi merge la Bruxelles, am o decizie a Parlamentului si nu a 5 judecatori numiti politic.

Voi merge la Bruxelles sa reprezint interesele cetatenilor in baza mandatului pe care il am, Basescu are doar 5 judecatori care ii sint credinciosi.

Basescu saboteaza Guvernul si Parlamentul, blocajul este total, cineva trebuie sa rezolve blocajul, iar acel cineva nu poate fi decit poporul roman. Sintem pregatiti, niciun pas inapoi. Stiam care sint armele folosite de presedintele Basescu, iar romanii pot sa decida daca vor sa ramina cu Traian Basescu si cei 5 judecatori ai domniei sale sau vor sa mearga pe alt drum", a declarat Victor Ponta.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22