Victor Ponta: Mama si sora mea sunt LINSATE mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic

A.g | 26.02.2015

Pe aceeași temă

 

Premierul Victor Ponta a scris pe o pagina de socializare ca sufera pentru ca mama si sora sa, au fost linsate mediatic si ca acest lucru are un singur scop, denigrarea sa la nivel politic.

 

Desi informatiile aparute in presa legate de audierea surorii si a mamei premierului vizeaza doar o prezenta in calitate de martori si nu una menita sa degrineze imaginea vreuneia dintre ele, premierul a declarat ca exista un linsaj mediatic.

 

"Este o mare suferinta pentru mine sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic.Le iubesc si o sa le fiu alaturi toata viata asa cum imi sunt si ele, si as vrea sa am si eu si surorile mele taria de caracter si echilibrul pe care mama le-a dovedit in toti cei 72 de ani ai ei.", a scris Victor Ponta pe Facebook.

 

CITITI SICe CONTRACTE pe bani publici a mai avut compania detinuta de CUMNATUL premierului PONTA . Firma Gossmann Engineering, ABONATA la BANI PUBLICI . Afaceri cu Golden Blitz

 

Context:

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, si oamenii de afaceri Mihail Marian Coman, Vladimir Razvan Ciorba si Liviu Munteanu au fost retinuti de procurorii DNA, fiind suspectati ca firmele acestora au obtinut fraudulos contractul din fonduri europene pentru extinderea canalizarii din orasul Comarnic.

 

Liviu Munteanu, administrator al SC Grossman Engineering Group SRL din aprilie 2014, a colaborat cu anchetatorii, recunoscand faptele de care este acuzat, astfel ca procurorii nu au mai cerut arestarea sa.

 

In acelasi dosar, deputatii Sebastian Ghita si Vlad Cosma si presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, care au fost plasati sub control judiciar, sunt acuzati ca i-ar fi sprijinit pe cei patru sa obtina acest contract, punand presiune si exercitand amenintari asupra conducerii SC Hidro Prahova, firma Consiliului Judetean care derula proiectul european, pentru ca societatile respective sa primeasca contractul, sa obtina prelungiri ale termenelor prevazute in acesta si sa primeasca ilegal bani in timpul derularii proiectului.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22