Victor Ponta, la bilantul Consiliului Concurentei: Apreciez ca ati pus accentul pe PREVENTIE si nu ati mers pe o cale MILITIENEASCA, ca alte institutii ale Republicii Socialiste Romania

P.c. | 16.04.2015

Pe aceeași temă

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, la bilantul Consiliului Concurentei, ca apreciaza aceasta institutie pentru ca a mers mai mult pe calea preventiei si nu a folosit calea miltieneasca a altor institutii care s-au intors la anumite practici din timpul Republicii Socialiste Romania, relateaza Hotnews.

 

"Vreau sa apreciez in mod special ca, desi o institutie de control si preventie, mi-a placut faptul ca ati pus accentul pe preventie, nu ati urmat tendinta altor institutii din Romania de a merge pe o cale militieneasca. Nu dau nume si nu precizez la cine ma refer, ca unii sunt in sala si stiu ca, in discutiile informale, le spun "Institutiile Republicii Socialiste Romania", pentru ca s-au intors la anumite practici", a spus premierul Ponta.

 

Intrebat la cine s-a referit, Ponta a afirmat ca a vizat o institutie de control. Intrebat daca s-a referit la DNA, DIICOT sau la ANAF, Ponta a raspuns: "Nu se ocupa DNA si DIICOT de controale".
 

La insistenta presei de a intreba daca s-a referit la Directia Antifrauda din cadrul ANAF, Ponta a conchis: "Va spun eu altadata".

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22