Victor Ponta: In noiembrie ma voi RETRAGE DIN POLITICA. Las locul altora mai tineri, vreau sa ma OCUP DE FAMILIE. Ponta vorbeste de FRICA de MASCATI si de LINSAJUL jurnalistilor FASCISTO- COMUNISTOIZI

Fara Autor | 04.04.2014

Pe aceeași temă

Intr-o postare pe Facebook, premierul Victor Ponta anunta ca dupa alegerile din noiembrie doreste sa lase “locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani”. Ponta sustine ca vrea sa recupereze “din timpul pe care in ultimii 13 ani NU l-am dat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata mea”. Premierul spune ca vrea sa traiasca intr-o “tara europeana, cu oameni mai linistiti si mai demni, guvernati de valori si obiective comune, nu de frica de mascati si de linsajul public din partea unor jurnalisti fascisto-comunistoizi!”

UPDATE: Postarea lui Victor Ponta apare cu 24 de ore înainte de o întâlnire a liderului PSD cu liderii filialelor județene ale partidului, la Poiana Brașov. Presa scrie că întâlnirea ar putea fi „explozivă”, în condițiile în care Ponta tocmai a sugerat că s-ar putea retrage, după alegerile prezidențiale. La discuții va fi prezent și președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.


Premierul scrie ca perioada din acesti ultimi 10 ani a fost cea mai grea, dar ca miza este enorma si trebuie pus capat tranzitiei de la “societatea comunista spre o tara europeana”.

Ponta trece in revista functiile pe care le-a detinut din momentul, 4 aprilie 2001, in care Adrian Nastase l-a numit sef al Corpului de Control al Guvernului si pina in prezent, sustinind ca a vrut sa “schimbe tara in bine”.

Pe un ton patetic, premierul aminteste de “dezamagiri” , dar si de “miza enorma” a alegerilor.

O parte interesanta a postarii lui Ponta este cea care se refera la “frica de mascati si de linsajul public din partea unor jurnalisti fascisto-comunistoizi”.

 

Postarea integrala de pe facebook

 

In urma cu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001, Premierul Adrian Nastase m-a numit in functia de Sef al Corpului de Control al Guvernului! Si atunci m-am gandit cu regret, dar si cu mandrie, la cariera mea anterioara de magistrat, dar asa am crezut ca pot sa fac mai mult din ce mi-am propus in viata.

Am incercat in toata aceasta perioada sa folosesc pozitiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, Prim-Ministru) pentru a schimba in bine tara in care eu si familia mea ne-am nascut si in care o sa traim tot timpul, cu bune si cu rele.

Cred ca acest an este cel mai greu dintre toti anii de pana acum (plin de abuzuri, persecutii politice, calomnii, nedreptati, tradari si dezamagiri) - dar si miza sa este enorma!

Trebuie sa punem capat tranzitiei de la societatea comunista (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o tara europeana, cu oameni mai linistiti si mai demni, guvernati de valori si obiective comune, nu de frica de mascati si de linsajul public din partea unor jurnalisti fascisto-comunistoizi!

In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, ma voi putea declara multumit de ce am realizat! Si atunci imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu imi propun sa recuperez cat voi putea de mult din timpul pe care in ultimii 13 ani NU l-am dat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata mea.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22