Victor Ponta, dupa votul in cazul Vosganian: Alianta Blaga-Gorghiu-Geoana-Vanghelie isi arata prioritatile

P.c. | 12.02.2015

Pe aceeași temă

Victor Ponta, premierul Romaniei, a comentat pe contul sau de Twitter blocarea de catre Senat a urmaririi penale a senatorului PNL Varujan Vosganian. Ponta considera votul o greseala si da vina pe ceea ce el numeste noua alianta Blaga/Gorghiu/Geoana/Vanghelie desi, daca numarul de voturi este luat in considerare, este evident ca si membrii puterii au votat contra cererii DIICOT, relateaza stiripesurse.ro

 

CITITI mesajul lui Ponta:

 

"Votul Senatului in cazul Vosganian - o mare greseala si inconsecventa! Noua Alianta Blaga/Gorghiu/Geoana/Vanghelie isi arata prioritatile!", a scris Ponta pe Twitter.

 

Miercuri, Vosganian le-a cerut colegilor senatori sa respinga solicitarea procurorilor in cazul sau, sugerand ca membrii Comisiei Judirice au mintit atunci cand au afirmat ca exista noi indicii in dosarul sau. Senatorii au respins cererea procurorilor privind inceperea urmaririi penale fata de Varujan Vosganian. Fostul ministru al Economiei scapa de ancheta. Rezultatul votului in cazul Vosganian: din cei 168 de senatori au fost prezenti 132. 56 de senatori au votat pentru inceperea urmaririi penale, 71 au votat contra, 5 s-au anulat, potrivit Hotnews.

 

CITITI SI: Senatorii au votat pentru ridicarea imunitatii lui Ion Ariton, dar IL SCAPA de ancheta pe Varujan Vosganian. In Parlament, Vosganian a plans si a multumit pentru o VICTORIE A DEMOCRATIEI

 

Vosganian a tinut un discurs in fata colegilor sai senatori prin care le cerea sa nu aprobe cererea procurorilor. La finalul discursului, Vosganian si-a sterg cateva lacrimi. Dupa ce a fost anuntat rezultatul oficial al votului, Vosganian a declarat de la tribuna Senatului: "Votul reprezinta o victorie a democratiei si a demnitatii Parlamentului Romaniei, precum si o sansa de a aseza puterile statului pe echilibrul pe care il dorim cu totii".

 

CITITI SI:

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22