Victor Ponta, despre scandalul Robert Turcescu: Cine seamana vant, culege furtuna. Si e valabil si pentru alti oameni apropiati de Basescu

T.d. | 22.09.2014

Pe aceeași temă

“Cine seamana vant, culege furtuna”, a declarat luni premierul Victor Ponta, cu privire la scandalul Robert Turcescu – ofiter acoperit. Seful Executivului a mai spus ca nu a fost surprins de faptul ca jurnalistul a afirmat ca a fost ofiter acoperit, cu grad de locotenent-colonel, al unui serviciu secret, conform Hotnews.

Premierul a fost intrebat de ziaristi daca l-au surprins declaratiile facute duminica de Robert Turcescu.

"Pe mine nu, normal. Cine seamana vant, culege furtuna, si e valabil si pentru alti oameni apropiati de dl Basescu", a raspuns Victor Ponta.

CITESTE SI: VIDEO Robert Turcescu marturiseste ca a fost LT.-COLONEL SUB ACOPERIRE

Premierul a comentat ca aceste declaratii ar putea avea o legatura cu faptul ca Traian Basescu a anuntat tocmai intr-o emisiune a lui Robert Turcescu faptul ca in randul candidatilor la alegerile prezidentiale s-ar afla un ofiter sub acoperire: "Daca dl Basescu tocmai la dansul s-a gasit, putea sa sa duca la Sorina Matei, si nu era nicio problema...".

Intrebat in ce lumina pune acest scandal statul roman, Victor Ponta a raspuns ca "nu e vorba de statul roman" ci de "relatia intre politicieni si jurnalisti", sugerand sa fie intrebati politicienii care "au mers seara de seara" la emisiunile lui Robert Turcescu daca "se leapada" de acesta.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22