Victor Ponta, despre DNA: Functionarii de la Guvern NU MAI SEMNEAZA nimic, de frica unor CONTROALE

P.c. | 24.10.2014

Pe aceeași temă

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat ca, la Guvern, functionarii nu mai semneaza documentele oficiale deoarece le e teama de DNA si de celelalte institutii de control care verifica orice semnatura, relateaza ziare.com


"Vreau sa schimbam o anumita atmosfera de suspiciune, de reclamatii. Nu stiu cum e la universitati, dar la Guvern nu mai semneaza nimeni nimic", a declarat Victor Ponta, la Targoviste, unde a participat la Conferinta nationala a rectorilor.
 

El a precizat ca situatia este cauzata de teama ca orice semnatura intra in vizorul anchetelor DNA, ale Curtii de Conturi si altor asemenea institutii. "Mai simplu, cine nu munceste nu greseste", a adaugat candidatul PSD la alegerile prezidentiale. El a subliniat, in context, ca este normal ca, "daca cineva greseste, plateste, dar important este ca institutiile statului sa functioneze".

 

CITITI SI: Victor Ponta ataca DNA si il apara pe Sova: Ne intoarcem in vremea lui STALIN. Sa vrei sa fii presedinte de partid nu e ceva ilegal


Zilele trecute Victor Ponta compara acuzatiile pe care procurorii le aduc lui Dan Sova, in dosarul privind traficul de influenta, cu modul cum operau autoritatile sovietice din perioada stalinista.

"Si eu am vrut sa fiu presedinte al PSD si nu m-a arestat nimeni in 2010, din fericire. Deci arestam oamenii care vor sa fie presedinti de partid? Cred ca ne intoarcem in vremea lui Ceausescu sau a lui Stalin si nu vreau acest lucru", a declarat, marti, Victor Ponta.

Dan Sova si Viorel Hrebenciuc sunt cercetati de DNA pentru ca ar fi incercat sa faca un troc cu o lege a amnistiei si sefia PSD. Procurorii anticoruptie ii acuza pe cei doi de trafic de influenta. 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22