Vasile Blaga, co-presedinte PNL: Cautam un candidat cu profilul lui Klaus Iohannis pentru primaria Bucuresti. Ponta trebuie sa demisioneze

P.c. | 30.07.2015

Pe aceeași temă

Vasile Blaga, copresedintele PNL, a declarat aseara, la Realitatea Tv, ca PNL cauta un candidat pentru primaria orasului Bucuresti, candidatul trebuind sa aiba profilul lui Klaus Iohannis. Blaga a mai spus ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze deoarece face foarte mult rau tarii, relateaza Hotnews.

 

"In acest moment sunt candidati care doresc sa intre in competitie. Sunt propuneri, dar am stabilit asupra uneia dintre ele, pentru ca organizatia de Bucuresti abia acum trebuia sa finalizeze o analiza sociologica prin care sa defineasca clar profilul candidatului, si va spun de pe acum care va fi: profilul Klaus Iohannis. (...) Eu cred ca bucurestenilor le lipseste un manager. Bucurestiul ma intereseaza in mod cu totul deosebit, pentru ca noi am acordat foarte multa atentie celor care coordoneaza activitatea din Bucuresti si o sa ne indreptam acum si spre Bucuresti cu mult mai multa atentie, pentru ca suntem prin tara zi de zi, dar Bucurestiul este la doi pasi", a precizat Vasile Blaga, la Realitatea TV.

 

Blaga a mai precizat ca primarii aflati in functie au "drept de preemptiune" daca nu au probleme cu legea, iar in cazul in care exista mai multi candidati, numele celui care va fi trecut pe buletinul de vot trebuie stabilit in urma unor sondaje si analize sociologice.

 

La implinirea unui an de la fuziunea dintre PNL si PDL, Vasile Blaga a apreciat ca lucrurile merg foarte bine, chiar daca mai sunt unele probleme de rezolvat. "Mai sunt si lucruri de rezolvat si nu o sa le ascund sub pres. Nu o fac nici eu si nu o face nici doamna Gorghiu. (..) Saptamana trecuta am fost in Baragan. Nu prea suntem multumiti de cum merg treburile acolo, dar si in alte judete avem inca lideri care au, asa, ei - si o spun, iata, la televizor - asa, aerul de asistati politic. Nu social, politic. Adica, stiti cum?, sa traga altii, ca si la prezidentiale, ca ne va fi bine la toti. Ei, lucru asta nu se va mai intampla si de aceea vrem niste termene foarte, foarte serioase in partid", a subliniat liderul liberal

 

Ponta face foarte mult rău acestei ţări, trebuie să demisioneze
 

Întrebat ce aşteaptă de la Victor Ponta, copreşedintele PNL Vasile Blaga a spus "eu aştept ce aşteaptă populaţia României, aştept demisia. Orice om în poziţia sa şi-ar da demisia. Vedeţi, în fiecare zi se agaţă de putere. Nu a fost bun pentru PSD, vedeţi, l-au executat. Bătălia din PSD s-a dat între el şi Liviu Dragnea", informează realitatea.net.

 

"Ar trebui să demisioneze, pentru că face foarte mult rău acestei ţări. Aroganţa ieşită din comun l-a distrus. Când a ajuns la putere spunea cine trebuie arestat şi cine nu. După ce a pierdut alegerile, a spus că a înţeles din pierderi. Guvernează foarte prost. Omul acesta, dacă te uiţi în programul lui de guvernare, şi-a luat o serie de angajamente, însă nu a respectat niciunul dintre acestea", a continuat Blaga.

 

Referitor la Guvernare, copreşedintele PNL a declarat "pentru prima dată un partid vine cu un an şi jumătate în faţa cetăţenilor şi aprobă un program de Guvernare, despre care putem spune că este perfectibil, iar acest partid îl va transforma în politici publice. Îl vom prezenta pe 30 august".

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22