UCRAINA: Experții internaționali au recuperat noi RAMASITE UMANE din locul PRABUSIRII avionului MH 17

P.c. | 01.08.2014

Pe aceeași temă

Experții internaționali au găsit noi fragmente umane la locul prăbușirii avionului malaezian în estul Ucrainei, pe care le-au adunat pentru a le trimite în Olanda în vederea identificării lor, au anunțat vineri autoritățile olandeze. Eforturile misiunii internaționale însărcinate cu recuperarea corpurilor și obiectelor personale ale victimelor sunt îngreunate de luptele ce au loc în regiune între forțele Kievului și separatiștii proruși, lupte care s-au intensificat în ultimele zile în apropiere de locul unde s-a prăbușit avionul malaezian, relateaza Agerpres

 

Joi, experții olandezi și australieni au reușit să ajungă pentru prima oară la locul prăbușirii avionului, după mai multe încercări făcute de la începutul săptămânii. 

 

'Cei 70 de experți olandezi și australieni au încheiat, pe ziua de astăzi (vineri), misiunea la locul prăbușirii avionului. Toate rămășițele găsite au fost recuperate', a indicat Ministerul olandez al Securității și Justiției într-un comunicat, citat de AFP. 
 

CITITI SI: Avion PRABUSIT Ucraina. Casa Albă ar putea PUBLICA evaluările SERVICIILOR SECRETE despre prabusirea avionului Malaysia Airlines

 

Anterior, și premierul australian Tony Abbott a anunțat, potrivit DPA, recuperarea mai multor rămășițe umane de la locul prăbușirii aeronavei Malaysia Airlines. 
 

Până acum au fost trimise mai mult de 200 de sicrie în Olanda, unde urmează să aibă loc operațiunile de identificare a victimelor catastrofei aviatice de la 17 iulie, soldată cu 298 de morți, dintre care 193 erau olandezi și 28 australieni. 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22