TURCIA Atac armat la sediul partidului aflat la putere

P.c. | 01.04.2015

Pe aceeași temă

Sediul Partidului AK aflat la putere in Turcia a fost atacat de doua persoane inarmate. Cei doi au fost in cele din urma imobilizati de politisti si arestati, relateaza ziare.com

 

Politia a izolat perimetrul in care se afla sediul Partidului AK, potrivit Daily Mail, care citeaza Reuters. Autoritatile au izolat zona din fata cladirii aflate in cartierul Kartal, amplasat in partea asiatica a Istanbulului. Mai multe imagini postate pe site-ul agentiei Dogan ilustreaza numeroase masini de politie in fata sediului partidului de guvernamant.
 

Cei doi atacatori inarmati au fost imobilizati de politisti si arestati. Ei le-au spus tuturor celor care se aflau in cladire sa paraseasca imobilul. Acestia au mers la etajul sapte, unde au spart doua ferestre si au fluturat steagul Turciei, cu o sabie desenata pe acesta

 

CITITI SI: Recep Erdogan, președintele Turciei, efectuează o vizită în România


Politia politiei au precizat ca mai multe impuscaturi s-au auzit dupa ce barbatii au ocupat cladirea, iar, intre timp, autoritatile au chemat un negociator. La fata locului a sosit si o ambulanta, insa nu s-au inregistrat victime in urma atacului.
 

Incidentul are loc la doar o zi dupa ce doi agresori care faceau parte dintr-o organizatie considerata terorista au intrat intr-un tribunal din Istanbul si au luat ostatic un procuror. Cei doi agresori au fost ucisi in timpul operatiunii de salvare a magistratului care, la randul sau, a fost grav ranit si a murit la spital.


Intre timp, presedintele turc Recep Erdogan se afla intr-o vizitia oficiala la Bucuresti fiind primit, in urma cu putin timp, la Palatul Cotroceni de catre presedintele roman Klaus Iohannis.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22