Traian BASESCU, la B1 Tv: In zece ani de mandat NU AM INTERVENIT pentru nimeni. Nu voi fi acuzat de TRAFIC DE INFLUENTA

P.c. | 24.11.2014

Pe aceeași temă

Intr-o interventia telefonica la B1 Tv, la emisiunea Actualitatea Romaneasca,  Traian Basescu l-a contrazis pe Adrian Moraru, directorul adjunct al Institutului pentru Politici Publice, care declarase ca dupa incheierea mandatului de la Palatul Cotroceni, Traian Basescu va trebui sa raspunda pentru fapte de trafic de influenta. Basescu a precizat ca in timpul celor zece ani de mandat nu a existat niciodata vreo interventie a sa in favoarea vreunei persoane si ca nu va fi acuzat de nimic dupa terminarea mandatului, relateaza Hotnews.

 

Traian Basescu a intervenit insa telefonic, spunand "Renuntati la optimism. Ati afirmat mai inainte ca sigur si Basescu o sa dea cu subsemnatul pentru trafic de influenta. Nu veti gasi in zece ani o astfel de interventie. Aveti libertatea sa spuneti ce vreti. Nu a existat in zece ani nicio interventie in favoarea cuiva pentru ca numai asa am reusit sa-mi fac treaba. Ma refer la afirmatia care m-a privit din interventia lui Adrian Moraru.

 

Stiu ca sunt destui care vor sa distruga cat se poate din ce am facut in mandat. Presedintele Romaniei din ultimii zece ani nu a practicat acest tip de interventii, cand am facut interventii in Guvern le-am facut institutional. Uitati povestea asta. Am intervenit ca sa il linistesc pe domnul Moraru. Vad bucuria unora sa ma lezeze in ultimele zile de mandat. Daca stie cineva ca am facut interventii in favoarea unui om de afaceri sa sune si sa spuna pe postul dumneavoastra."

 

CITITI SI: Traian Basescu: Am cerut inceperea urmaririi penale in cazul fostului ministru Cristian David


Traian Basescu nu a comentat cazul sefei DIICOT, Alina Bica, cercetata pentru abuz in serviciu si aflata in arest, motivand ca "Nu discut acest dosar pentru ca nu ma priveste. Nu am libertatea sa discut o actiune a DNA."

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22