Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa NU IL VALIDEZE pe Eugen Teodorovici in functia de ministru al Finantelor: S-a opus retinerii si arestarii lui Dan Sova

P.c. | 29.03.2015

Pe aceeași temă

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, i-a cerut lui Klaus Iohannis, intr-o postare pe contul sau de Facebook, sa nu il valideze pe Eugen Teodorovici, actualul ministru al Fondurilor Europene, in functia de ministru al Finantelor. Premierul Ponta a anuntat zilele trecute ca a discutat cu Iohannis inainte de a-l propune pe Teodorovici la Finante.

 

Cititi mesajul lui Traian Basescu:

 

"Domnule preşedinte Iohannis,
Înţeleg că v-aţi înţeles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe. Şi eu am făcut erori. Poate nu aţi ştiut că s-a opus reţinerii şi arestării lui Dan Şova pentru falsificarea probelor.
Dar astăzi cînd ştiţi acest lucru din imaginile de la Gîndul, a-l valida pe Teodorovici care a votat pentru ascunderea adevărului, este un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix.

Vă rog, rămîneţi pentru români cel din 16 noiembrie 2014. Toţi avem nevoie de speranţă, inclusiv un fost preşedinte."

 

Traian Basescu, dupa nominalizarea lui Eugen Teodorovici la Finante: Grivco si USL sunt mai vii ca oricand

 

Traian Basescu a criticat deja, vineri, decizia “convenita” de premierul Ponta si presedintele Iohannis. Basescu l-a criticat pe presedintele Iohannis, pentru decizia de “a conveni” cu premierul Ponta asupra numirii lui Teodorovici ca ministru al Finantelor Publice.

 

Eugen Teodorovici, senator PSD de Buzău şi ministru al fondurilor europene a votat împotriva reţinerii şi arestării lui Dan Şova.
După vot, într-un (foarte) tîrziu a reacţionat chiar şi preşedintele României, cu un limbaj de lemn şi fără să explice consecinţele.
Şi pentru că totul este... într-un şi mai mare tîrziu preşedintele României se întreabă dacă avem un conflict între puterile statului. Eu cred că avem doar o golănie.
Iar astăzi s-a făcut "pasul" decisiv. V.V.Ponta şi Klaus Iohannis au convenit ca Eugen Teodorovici să devină ministru al finanţelor publice .
Bravos naţiune, halal revoluţie pe 16 noiembrie 2014.
Alianţa de la Grivco şi USL-ul sunt mai vii ca oricînd dar nu pas cu pas ci buluc”, transmite Traian Basescu.
 

CITITI SI: VIDEO Eugen Teodorovici lasa Ministerul Fondurilor Europene pentru Finante. In locul sau urmeaza sa vina Marius Nica. Administratia Prezidentiala confirma. Juramantul, luni la ora 10.00

 

Teodorovici, de la Fonduri Europene la Finante

 

Eugen Teodorovici lasa ministerul Fondurilor Europene pentru portofoliul Finantelor Publice, potrivit unui anunt facut vineri de premierul Ponta. In locul lui Teodorovici, la Fonduri Europene urmeaza sa vina Marius Nica, actual secretar general la Ministerul Muncii: "Am discutat cu domnul presedinte Iohannis. L-am propus la Ministerul de Finante pe colegul meu, domnul Teodorovici, si in locul sau, la Fonduri Europene, pe domnul Marius Nica. Presedintele Iohannis a fost de acord cu aceste propuneri, iar luni, la ora 10.00, vor fi depuse juramintele", a anuntat vineri Victor Ponta.

 

Palatul Cotroceni confirma

 

Informatia a fost confirmata de Administratia Prezidentiala. Juramantul celor doi ministri urmeaza a fi depus luni, la ora 10.00, se arata intr-un comunicat: Președintele României, domnul Klaus Iohannis, și prim-ministrul Victor Ponta au convenit în cursul unei întrevederi la Palatul Cotroceni asupra desemnării noului ministru de Finanțe în persoana domnului Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene. La conducerea ministerului Fondurilor Europene va fi numit, în locul domnului Teodorovici, domnul Marius Nica. Luni, 30 martie a.c., la ora 10.00, cei doi miniștri vor depune jurământul la Palatul Cotroceni”, transmite Administratia Prezidentiala.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22