Traian Basescu, atac la adresa procurorului general Tiberiu Nitu: La Revolutie, a tras catre populatia razvratita

P.c. | 17.03.2015

Pe aceeași temă

Traian Basescu l-a atacat din nou pe Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei, scriind pe contul sau de Facebook ca acesta ar fi tras in populatia care s-a revoltat impotriva lui Ceausescu in 1989.

 

"La numirea in functia de Procuror General stiam ca domnul Nitu are certificat de revolutionar si ca a primit 8.000 mp de pamint drept recompensa. Si acesta a fost un motiv pentru care am fost increzator ca va finaliza dosarul revolutiei. Mi-l imaginam sub gloantele armatei.
 

CITITI SI: Suspect de santaj, Traian Basescu acuza: Gabriela Firea a facut afaceri cu CRESCENT-GRIVCO. Procurorul general Nitu, suspectat ca A IMPUSCAT oameni la Revolutie

 

In ultimele saptamini de mandat am aflat ca militar in termen fiind (nu-i fac o vina din asta), a tras de la cladirea televiziunii pe care o apara in directia blocurilor din Dorobanti. Nu stiu daca a impuscat pe cineva. Nici el nu stie probabil. Dar abia atunci am inteles ca moral, domnul Nitu nu poate finaliza dosarul revolutiei. 
 

Oare de ce nu mi-a spus de la numire ca a fost printre cei care trageau catre populatia razvratita ?", a scris fostul sef de stat, pe contul sau de Facebook.
 

Traian Basescu a declarat ieri ca a fost instiintat privind calitatea de suspect in dosarul presupusului santaj la Firea, la fel cum procurorul general Tiberiu Nitu estesuspectat ca a impuscat oameni la Revolutie”

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22