Teodor MELESCANU, fost ministru de EXTERNE, numit CONSILIER al premierului Victor PONTA pe probleme de APARARE si SECURITATE

P.c. | 27.11.2014

Pe aceeași temă

Teodor Melescanu, fostul director al SIE si fost ministru de Externe, a fost numit de premierul Victor Ponta consilier guvernamental pe probleme de aparare si securitate. Ponta a anuntat acum cateva saptamani ca il va numi pe Melescanu in functia de consilier prezidential pentru securitate, in eventualitatea castigarii alegerilorrelateaza Hotnews.


"Am avut astazi o discutie cu premierul Ponta, care mi-a oferit posibilitatea de a lucra ca consilier pe probleme de aparare si securitate", a declarat Teodor Melescanu pentru B1TV, precizand ca isi va incepe activitatea in aceasta calitate incepand de vineri.
 

Melescanu, fost sef al SIE plecat pentru a candida la alegerile prezidentiale, a castigat 1,09% din voturi in primul tur al prezidentialelor iar ulterior, inaintea turului doi, el si-a anuntat sprijinul pentru candidatul Victor Ponta.

 

CITITI SI: Teodor MELESCANU DEMISIONEAZA: Imi cer SCUZE cetatenilor care nu au putut sa VOTEZE. De vina a fost CADRUL JURIDIC rigid

 

In contextul scandalului privind problemele la votul din diaspora in primul tur, Ponta l-a propus pe Melescanu pentru postul de ministru de Externe in locul demisionarului Titus Corlatean.

 

Melescanu si-a depus mandatul de ministru de Externe, marti 18 noiembrie, la opt zile dupa ce a fost investit. Intr-o conferinta de presa, fostul sef SIE a declarat ca isi asuma responsabilitatea pentru faptul ca nu toti romanii din diaspora nu au reusit se voteze in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si si-a cerut scuze public romanilor care nu au reusit sa isi exercite dreptul de vot.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22