Teodor Atanasiu, huiduit la Consiliul National al PNL

M. B. | 23.05.2015

Pe aceeași temă

Teodor Atanasiu a fost huiduit de liberalii prezenţi la Consiliul Național al PNL, din cauza atacurilor la adresa fostului PDL, atacuri dezvăluite recent de stenogramele de la Bistrița.

 

În timpul discursului de numai patru minute, mai mulţi membri PNL din sală l-au fluierat pe Teodor Atanasiu şi au făcut gălăgie, întrerupându-l. "Am o mare rugăminte, vă rog să ne respectăm!", a intervenit Vasile Blaga.

 

"Scuze, scuze!", au cerut în cor mai mulți membri PNL din sală.

 

Atanasiu a încercat să îi ignore, apoi s-a enervat și și-a încheiat abrupt discursul. "Vă mulţumesc pentru primire", a spus el şi s-a aşezat lângă Cătălin Predoiu, care i-a strîns mâna. 

 

Teodor Atanasiu, senator si vicepresedinte al vechiului PNL, declara in fata unor colegi de la Bistrita, potrivit unor stenograme apărute recent, ca vechiul PNL nu mai are nevoie de fuziunea cu PDL si ca e absolut sigur ca democrat-liberalii nu o sa mai dea prim-ministrul Romaniei.

 

"Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. Va mai spun un lucru. Am facut un lucru, eu zic destept, chiar daca in Bistrita e putin altfel. Un lucru destept de ce? Noi am facut o fuziune paritara in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul (rasete), locatia in care sa functionam.Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. Mai mult de atat nu puteam obtine. Eu va spun ca le-am dat si iluzia ca o sa aiba prim-ministru. N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba!”, spunea Atanasiu, la începutul lunii mai, intr-o sedinta PNL de la Bistrita.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22