Surse: Realizatorul TV Andrei Badin, INVINUIT DE SANTAJ, in urma plangerii baronului PSD de Mehedinti Adrian Duicu

T.d. | 23.07.2014

Pe aceeași temă

Realizatorul B1 TV Andrei Badin este pus sub invinuire de procurori, sub acuzatia de santaj, in dosarul baronului PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, acesta facandu-i plangere penala lui Badin, conform Hotnews.

Potrivit Realitatea TV, procurorii sustin ca Andrei Badin ar fi primit bani de la Duicu ca sa nu realizeze o emisiune pe tema afacerilor pe care le derula fiului ministrului Muncii, Rovana Plumb.

La randul sau, inca din 1 iulie, publicatia news-mehedinti.ro a relatat ca in urma audierii lui Duicu, procurorii au gasit in interceptarile telefonice de la dosar o convorbire in care Badin ii cere "bani de concediu" lui Duicu.

Potrivit unor surse citate de publicatia locala, Adrian Duicu ar fi inregistrat de curand la DNA o plangere penala impotriva lui Andrei Badin, pentru santaj.

Din discutiile care apar in interceptari, ar exista o convorbire in care Andrei Badin se lauda ca detine mai multe inregistrari si poze compromitatoare cu ministrul Rovana Plumb, pe care intentioneaza sa le difuseze in cadrul emisiunii "Actualitatea Romaneasca".

Ulterior, tot in convorbirile telefonice apare o discutie intre Adrian Duicu si Badin, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti incercand sa ii spuna realizatorului sa nu faca aceasta emisiune.

In schimb, Andrei Badin ii cere lui Duicu "o recompensa" pe motivul ca si-ar dori sa plece "intr-o excursie".

Adrian Duciu este de acord si ii cere lui Badin un cont pentru a-i putea transefera suma de bani ceruta, aproximativ 5.000 de lei, sustin sursele citate de publicatia locala.

In interceptarile din dosar apare un sms trimis de Badin catre Duicu cu detaliile unui cont bancar, iar ulterior plata a fost facuta din contul uneia din cele trei societati detinute de catre familia Duicu, catre contul indicat de Badin, conform sursei citate.

La un moment dat, Andrei Badin a relizat emisiuni in cadrul televiziuni Tele2 din Drobeta Turnu Severin, post de televiziune patronat de catre Adrian Duicu, perioada in care se numara printre apropiatii fostului presedinte CJ Mehedinti, fiind alaturi de el nu doar profesional, ci si la intalniri restranse, aminteste publicatia locala.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22