Stelian TANASE le cere membrilor CA al TVR sa se RETRAGA, daca sunt AGENTI SUB ACOPERIRE

P.c. | 23.09.2014

Pe aceeași temă

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), Stelian Tanase, a declarat ca, determinat de "scandalul cu Turcescu", le-a cerut membrilor Consiliului de Administratie (CA) al TVR sa se retraga, daca sunt agenti sub acoperire. Tanase a mai afirmat ca le va cere acelasi lucru membrilor Comitetului Director al TVR, ca si jurnalistilor TVR, relateaza ziare.com

 

"Am cerut membrilor Consiliului de Administratie, daca sunt printre ei cumva agenti acoperiti, sa ia in consideratie retragerea lor sau a celui care este. Nu au avut nicio reactie. Era si normal. Daca ar fi facut asta, s-ar fi deconspirat si ar fi incalcat legea. Dar am facut acest apel foarte serios", a declarat Stelian Tanase, dupa sedinta de luni a CA al TVR.
 

El a mai spus ca intentioneaza sa faca acelasi demers si in cazul membrilor Comitetului Director al TVR, dar si in cazul jurnalistilor Televiziunii Romane. "Ma voi adresa si Comitetului Director cu aceeasi rugaminte. Voi publica pe intranet un text in care solicit jurnalistilor care sunt agenti acoperiti sa se retraga. Ce pot sa fac? Ce-mi permite legea. Niste apeluri", a spus Tanase.
 

CITITI SI: Corneliu Dobritoiu, presedintele Comisiei de Aparare din Senat: E SCANDALOS ca Robert Turcescu TARASTE Armata intr-un scandal

 

Intrebat daca are semnale concrete ca exista agenti sub acoperire in TVR, Stelian Tanase a raspuns: "La aceasta intrebare nu am voie sa raspund. Sigur ca am banuieli, ca toata lumea, si sunt niste personaje pe care le fixez asa si le masor comportamentul si uneori mi se pare ca sunt altceva, nu sunt doar jurnalisti. Dar de aici si pana la a spune ca X e agent acoperit sau Y e departe. Nu o sa fac acest pas, ca nu e corect".

De asemenea, Stelian Tanase a mai spus ca demersul sau este determinat de "scandalul cu Turcescu".


Duminica, jurnalistul Robert Turcescu a dezvaluit pe blogul sau ca a fost locotenent colonel sub acoperire. Postarea intitulata "Marturisire si spovedanie" a fost insotita de copii ale unui livret militar cu fotografia sa si doua state de plata. Pe livretul militar apare stampila MApN - UM 02515. Totodata, duminica seara, intr-o emisiune la postul B1 TV, el a confirmat ca documentele sunt reale, fara a spune al carei institutii ar fi fost ofiter sub acoperire. 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22