Stelian TANASE, directorul TVR, scrisoare pentru IOHANNIS: Este ULTIMUL MOMENT cand se mai poate interveni pentru a SALVA televiziunea publica

P.c. | 10.02.2015

Pe aceeași temă

Stelian Tanase, presedintele director general al TVR, i-a trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care il informeaza in privinta datoriilor pe care institutia pe care o conduce le are si ii cere sa faca tot posibilul pentru salvarea ei, relateaza ziare.com

 

"Am trimis o scrisoare presedintelui Iohannis, o aveti la mapa. Va rog sa nu ajunga la presa pentru ca este o scrisoare privata, pentru membrii comisiei, ca sa vedeti ca am dorit sa trag un semnal de alarma pe anumite probleme si am cerut sprijinul presedintelui in abordarea cu Guvernul si cu Parlamentul si cu alte institutii, Ministerul de Finante, ANAF.

 

Sunt convins ca domnul presedinte nu cunoaste situatia televiziunii publice si am vrut sa i-o aduc la cunostinta", a spus Tanase, marti, in timpul audierilor de la Comisia de cultura a Camerei Deputatilor.


El a spus ca, in scrisoare, ii cere presedintelui sa intervina "urgent", "cu marea sa autoritate", pentru a salva o "institutie esentiala intr-o societate europeana moderna".
 

"Va solicit asadar sa puneti pe agenda dumneavoastra, si asa incarcata, un punct referitor la ce v-am scris mai sus, i-am descris situatia televiziunii ca datorii, etc. Va rog ca, in intalnirile cu politicienii si sefii institutiilor statului, sa le amintiti situatia grava a SRTV, sa le cereti sa iasa din indiferenta manifestata in atatea prilejuri.
 

E timpul sa se ia masurile care se cuvin. Cred ca acesta este ultimul moment cand se mai poate interveni pentru a salva televiziunea publica, la anul este un an electoral si, evident, politicienii se vor ocupa de grijile campaniei si nu de televiziuni, anul asta e calm, va fi liniste si putem sa abordam direct, piezis, problema televiziunii", a precizat directorul televiziunii publice, spicuind din scrisoarea trimisa sefului statului.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22