SRI nu comenteaza declaratiile Elenei Udrea. Este vorba de un suspect urmarit penal intr-un dosar la care SRI a contribuit

A. C | 30.01.2015

Pe aceeași temă

Serviciul Român de Informații refuză să se pronunțe asupra acuzațiilor lansate de Elena Udrea. Purtătorul de cuvânt al SRI a declarat astăzi într-o intervenție telefonică la B1 TV, că nu se pronunță cu privire la declarațiile făcute de "suspecți aflați în urmărire penală", informează Hotnews.
 

Purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava s-a referit într-o intervenție telefonică la ceea a calificat drept "alegațiile" Elenei Udrea, considerate "categoric defăimătoare":


"Serviciul Român de Informații rămâne consecvent principiilor și misiunii sale profesionale și în deplin acord cu atitudinea exprimată public frecvent în ultimii zece ani, potrivit căreia nu se pronunță sub nicio formă cu privire la declarațiile unor suspecți aflați în urmărire penală, cu atât mai mult" cu cât este vorba despre "dosare la care SRI a contribuit într-un mod categoric".

"Rolul organelor de cercetare penală este să investigheze orice suspiciune, reclamație sau denunț depus de orice cetățean al României", a mai adăugat purtătorul de cuvânt al SRI.

 

Elena Udrea a afirmat, vineri, că a depus un denunț la DNA împotriva directorului interimar al SRI, Florian Coldea, potrivit unui interviu acordat Hotnews.

 

CITIȚI ȘI: Laura Codruta Kovesi: Denuntul Elenei Udrea impotriva lui Coldea a fost depus in aceasta dupa - amiaza

                  

Udrea il acuză pe Coldea că ar fi instrumentat campania împotriva sa și că i-ar fi cerut fostului său soț, Dorin Cocoș, să îi dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghiță pentru a-i susține televiziunea România TV. Udrea susține ca banii au fost dați de Dorin Cocoș prin intermediul fiului sau, Alin Cocoș.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22