Sever Voinescu despre Miscarea Populara: Too soon to tell!

Fara Autor | 06.09.2011

Pe aceeași temă

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, spune ca este prea devreme pentru a face mai multe precizari cu privire la Miscarea Populara pe care PDL vrea sa o coaguleze in jurul sau. Intrebat daca ea ii va include si pe liberalii nemultumiti, Voinescu a raspuns "Too soon to tell".





"PDL inca de cand s-a constituit si-a propus sa fie factorul de coagulare al fortelor de centru-dreapta in Romania. Asta este in ADN-ul PDL, noi asta am dorit, asta am spus, asta am sperat intotdeauna. Noi am sperat si la o apropiere de PNL pe vremea cand era de dreapta. Noi nu am renuntat niciodata la ideea de a coagula forte de dreapta in jurul nostru, pentru ca noi credem ca o miscare politica bine articulata de centru-dreapta care sa stranga toate sensibilitatile de dreapta din tara alaturi, este extrem de necesara si foarte asteptata de electorat, o spun limpede toate sondajele din ultimii doi ani", a declarat Sever Voinescu pentru Ziare.com.





Intrebat daca se si face ceva in acest sens sau sunt doar simple intentii, deputatul a replicat: "Noi ce spunem facem".





"Ca sa spun asa, <aveti putintica rabdare>, nu se pot spune lucrurile inainte de a se intampla. Este o intentie a noastra si este o linie de gandire si de actiune pe care nu am abandonat-o niciodata. Va reamintesc ca PDL insusi este format din contopirea unui partid care de la bun inceput s-a asezat pe dreapta, e vorba de PLD, si a unui partid care in mod natural a evoluat spre dreapta, e vorba de PD", a precizat democrat-liberalul.





Sever Voinescu a refuzat sa dea nume concrete de posibili lideri ai viitoarei Miscari Populare, iar referitor la o atragere in aceasta miscare a liberalilor nemultumiti de Crin Antonescu acesta a spus doar "Too soon to tell".
TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22