Seful diplomatiei germane cere reevaluarea relatiilor cu Rusia

T.d. | 26.11.2014

Pe aceeași temă

Seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier, pledeaza pentru reevaluarea relatiilor cu Federatia Rusa. Pozitia ministrului german de Externe vine ca urmare a implicarii Moscovei in criza din Ucraina, potrivit Agerpres.

"Nu avem altă posibilitate decât aceea de a vorbi cu toate părțile implicate în conflictul ucrainean pentru a nu vedea la groapa istoriei singurul document acceptat de toți — Acordurile de la Minsk — și pentru a ajunge la o reglementare politică a crizei. Relațiile cu Rusia trebuie evaluate din nou", a afirmat ministrul german.

Cancelarul german, Angela Merkel, a acuzat miercuri Rusia ca a incalcat dreptul international prin interventiile sale in estul Ucrainei și a afirmat că soluționarea conflictului ucrainean necesită răbdare.

''Nimic nu justifică participarea directă sau indirectă a Rusiei în luptele de la Donețk și Lugansk'', a declarat Angela Merkel, potrivit Reuters. ''Acțiunile Rusiei au pus în chestiune ordinea pașnică din Europa și reprezintă o încălcare a dreptului internațional'', a adăugat cancelarul german.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22