Sebastian Lazaroiu: Sunt sceptic ca Diaconescu va intra in turul doi. Are o problema de vizibilitate

T.d. | 29.07.2014

Pe aceeași temă

Cristian Diaconescu (PMP) este candidatul “cel mai pregatit” pentru functia de presedinte al Romaniei, insa are “o problema de vizibilitate”, afirma fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu. Acesta mai sustine ca nu-l vede pe candidatul PMP in turul doi la prezidentialele din toamna, conform stiripesurse.

Sebastian Lăzăroiu spune, la RFI, că “din toţi candidaţii pe care îi avem acum, probabil că e cel mai pregătit pentru funcţia de preşedinte. Pe de altă parte, eu sunt foarte sceptic că el va reuşi în timpul foarte scurt rămas să-şi crească vizibilitatea, pentru că el are o problemă de vizibilitate, spre deosebire de ceilalţi candidaţi, despre care se vorbeşte de mai mult timp şi în viaţa politică şi legat strict de candidatura la prezidenţiale. Or el nu e în situaţia asta. El are zilele numărate, din punct de vedere al candidaturii“.

CITESTE SI: Presedintele Basescu a semnat lista pentru sustinerea lui Cristian Diaconescu la presedintia Romaniei. Diaconescu: Riscul de a reveni la un STAT POST-SOVIETIC este FOARTE MARE

Nici acum nu este foarte vizibil. Practic, n-ar trebui să treacă o zi în care Cristian Diaconescu să nu iasă şi să-şi contureze profilul de candidat la prezidenţiale. Sunt mulţi care n-au auzit de Cristian Diaconescu, sunt convins de asta şi nu-l identifică ca şi profil de candidat. Deci eu sunt destul de sceptic că va reuşi intrarea în al doilea tur de scrutin, având în vedere timpul foarte scurt rămas până la campania electorală“, afirmă fostul consilier prezidenţial.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22