Sebastian GHITA: Incepem strangerea de SEMNATURI pentru un NOU PARTID DE STANGA. Nu ma intorc intr-un PSD NEREFORMAT, acuzat de COMUNISM, acuzat ca ar fi PRO-CORUPTIE si ca lupta contra PROCURORILOR

P.c. | 08.12.2014

Pe aceeași temă

Sebastian Ghita, fost membru PSD, a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca va incepe strangerea de semnaturi pentru un nou partid de stanga, incepand din ianuarie. Ghita a mai explicat motivele care l-au facut sa plece din PSD si obiectivele noului partid de stanga pe care vrea sa il creeze, relateaza Hotnews.

 

"Senzatia mea a fost de la inceput ca Victor Ponta nu e PSD. Victor Ponta era si este chemat sa reformeze acest partid, sa ii dea o directie si o sansa noua. Am plecat din partid in primul rand pentru ca asta am simtit eu de la oameni si din partea votului. Doi, pentru ca nu sunt un membru de partid obisnuit. Oriunde m-au asezat in PSD-ul asta, vicepresedinte, sef la Prahova, nesef, mogul, nu am gasit incadrare pentru mine in acest partid", a declarat omul din spatele Romania TV.
 

"Intr-un PSD nereformat, acuzat de comunism, nu-i adevarat, nu este asa, dar astea sunt acuzele, de faptul ca noi cultivam o atitudine pro coruptie, iar nu e adevarat, intr-un partid care nu impune reguli si care da impresia ca se lupta contra procurorilor nu ma pot intoarce. Dupa cum vedeti, am si pornit pe acest drum. Nu vad o astfel de solutie... fara ca eu sa conduc sau sa fie partidul lui Ghita... O sa incerc sa conving multi oameni tineri care nu au fost in partide sa faca un partid. Am avut aceasta discutie cu domnul Ponta despre perceptia asupra mea, despre relatia dintre mine si dansul si despre pozitia mea in partid si in urma acestei discutii, am decis sa imi dau demisia. Victor Ponta e un tip curajos si nu a incercat sa arunce vina pe mine", a adaugat, la Romania TV, Sebastian Ghita.
 

Deputatul fost PSD-ist Sebastian Ghita si echipa de campanie a lui Victor Ponta au adus,  joi noapte, in clubul bucurestean Fratelli, 800 de tineri care l-au sprijinit pe premier in campania electorala prezidentiala, omul de afaceri sugerand constructia unei noi structuri politice fara oameni ca fostul presedinte Ion Iliescu sau primarul sectorului 5, Marian Vanghelie. Informatiile au fost publicate de evz.ro, care citeaza surse participante la eveniment. 

 

CITITI SI: Pregateste Sebastian Ghita UN NOU PARTID?


18.000 de tineri sub 30 de ani au lucrat in campania lui Victor Ponta, potrivit evz.ro. 
 

In club, Ghita a vorbit in fata tinerilor la inceperea evenimentului strigand : "Vanghelie e aici?""Iliescu e aici ?" "Nuuuuu !!!", au raspuns cei prezenti. Sebastian Ghita, patetic, a recitat o strofa din poezia "Doina" de Eminescu si le-a multumit pentru ca l-au sustinut pe Ponta.


Potrivit unor participanti, Ghita le-a sugerat ca o noua structura politica a tinerilor va aparea curand si, in acelasi discurs, a cerut ca tinerii din Romania si firmele mici romanesti sa aiba sanse egale in fata autoritatilor romane cu firmele si investitorii straini.
 

In acelasi ton politic, Ghita le-a spus tinerilor ca Romania are nevoie de investitii straine, dar ca ei trebuie sa promoveze si sa protejeze tinerii din Romania care vor sa munceasca si sa aiba un viitor in tara lor. 

Petrecerea a durat pana la 5.00 dimineata. Multe dintre pozele facute de Ghita cu tinerii din judete au fost postate pe Facebook.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22