RUSIA INTERZICE importurile de fructe si legume din POLONIA, de la 1 august

P.c. | 30.07.2014

Pe aceeași temă

Serviciul federal pentru supravegherea veterinară și fitosanitară din Rusia (Rosselhoznadzor) a anunțat restricționarea importurilor de fructe și legume din Polonia pe teritoriul Federației Ruse începând cu 1 august, a precizat miercuri un consilier al șefului Rosselhoznadzor, Aleksei Alekseenko, citat de RIA Novosti. Rusia a impus embargo la 29 iulie la importul de fructe și legume, precum și de conserve de pește din Ucraina, invocând de asemenea deficiențe fitosanitare, conform Agerpres.

 

'Am luat decizia de a impune restricții practic restricții tuturor importurilor de fructe și legume din Polonia din cauza încălcărilor repetate de certificare și de identificare a obiectivelor de carantină', a indicat oficialul rus.

 

CITITI SI: Rusia INTERZICE importul fructelor din Republica Moldova, din cauza unei INSECTE PERICULOASE

 

Alekseenko afirmase marți că, în cursul acestei săptămâni, Moscova ar putea interzice importul de varză din Polonia, din cauza dăunătorilor 'de carantină'.

 

Moscova anunțase zilele trecute că și-ar putea limita în curând importurile de unele fructe provenind din țări ale Uniunii Europene și pui provenind din SUA, în contextul în care Uniunea Europeană este pe cale să instituie sancțiuni economice împotriva Rusiei pentru rolul acesteia în criza ucraineană.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22