Rovana Plumb, presedinte intermar PSD: Partidul nu va lua nicio decizie majora cat timp Victor Ponta lipseste din tara

P.c. | 26.06.2015

Pe aceeași temă

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, le-a transmis astazi celor care i-au cerut premierului Victor Ponta sa se intoarca in tara ca acesta este singurul care poate sa decida in privinta sanatatii sale si ca in absenta sa nu vor fi luate decizii importante in partid.


Plumb a spus ca Ponta este singurul care are dreptul sa decida asupra sanatatii sale. "Eu cred ca premierul este cel care are dreptul sa decida asupra sanatatii lui, sunt sigura ca partidul nostru este un partid unit, este un partid puternic, este un partid al stabilitatii, niciodata Partidul Social Democrat nu a declansat vreun scandal si, bineinteles, nicio masura majora sau o decizie majora nu va fi fi luata pana cand premierul se va intoarce in tara", a declarat Rovana Plumb, conform ziare.com
 

CITITI SI: Absenta lui Ponta tulbura apele in PSD. Oprisan: I-am cerut sa se intoarca la post imediat. Dragnea: I-am recomandat prieteneste sa revina

 

Lucrurile nu merg bine in PSD si la guvernare, a declarat liderul social-democrat de Vrancea Marian Oprisan, joi seara. El i-a cerut expres premierului Ponta “sa se intoarca la post imediat”.

 

Si Liviu Dragnea i-a recomandat “prieteneste” lui Ponta sa vina cu o solutie pentru a continua recuperarea medicala in Romania, dupa operatia suferita in Turcia: A fost o operatie mai complicata decat se anticipa. Nu intru in amanunte, le-a prezentat medicul roman care a asistat. Dar ce este important e ca are nevoie de recuperare foarte atenta si riguroasa. Cu toate astea, i-am spus prieteneste, ca un vechi si bun prieten de-al lui, sa caute o solutie sa faca recuperarea in tara. Este premierul acestei tari si trebuie sa vina sa exercite atributul puterii executive in Romania. Sper sa gaseasca o solutie medicala, o solutie tehnica medicala si cum-necum sa ajunga la Guvern”, a spus Dragnea, joi, la Oradea.

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22