ReporterVirtual.ro: B1 TV le-a interzis jurnalistilor sa citeze si sa aiba invitati de la HotNews.ro si RV. Jurnalistii au primit indicatii sa evite tema modificarilor codului penal

P.c. | 07.05.2015

Pe aceeași temă

ReporterVirtual.ro a publicat un articol care contine un mesaj transmis jurnalistilor de la B1 TV in care un editor al zilei le interzicea acestora sa citeze si sa invite ziaristi de la HotNews.ro si Reporter Virtual.

 

Mesajul le cerea acestora sa evite subiectul modificarilor aduse codului penal:Nu preluam materialul cu penalii care vor sa modifice codul penal”!, scrie RV, conform Hotnews

 

Ziaristilor li se mai cerea sa preia informatia dintr-un alt articol HotNews.ro despre masterplanul pe Transporturi, dar li se spune "NUUUU citati hotnews".
 

Potrivit ReporterVirtual.ro, mesajul contine sumarul zilei de 6 mai de la B1 TV, transmis celor responsabili din post printr-un mesaj intern. 

 

CITITI SI: Sorina Matei acuza B1 Tv ca a concediat-o din cauza atitudinii sale anti-coruptie

 

Ziaristilor de la B1 TV li se mai cere sa "Nu dam stirea cu propunerea cristianei anghel sa schimbe arestarea preventiva!". Anghel (PC) este inițiatoarea, alături de Ovidiu Donţu şi Ioan Chelaru (PSD), a amendamentelor pentru modificarea Codului de procedură penală.
 

B1 TV s-a apropiat de PSD in utimele luni, lucrurile devenind evidente odata cu aducerea lui Catalin Striblea si Silviu Manastire de la RTV si eliminarea din grila a Sorinei Matei si a lui Catalin Prisacariu. B1 TV a anuntat intentia supermarketurilor de a creste preturile, ajutand Guvernul Ponta sa dea nastere scandalului privind presupusa crestere a pretului alimentelor.

 

CITITI articolul integral de pe ReporterVirtual.ro

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22