Radu Mazare vrea sa ii aduca pe fiii lui Fidel Castro si Che Guevara la carnavalul din Mamaia de anul viitor

T.d. | 15.09.2014

Pe aceeași temă

Primarul Constantei, Radu Mazare, afirma ca la editia de anul viitor a carnavalului de la Mamaia ar putea participa fiii lui Fidel Castro si Che Guevara, conform Ziare.com.

Radu Mazare a declarat ca s-a intalnit cu fiul fostului lider cubanez Fidel Castro, la sfarsitul saptamanii trecute, la Mamaia.

"Cand erau Basescu cu Udrea prin Mamaia, cu cine credeti ca eram eu? Cu baiatul lui Fidel Castro cu care am discutat si probabil ca in deschiderea carnavalului de anul viitor, in tema cu Fidel si cu Che Guevara, vor veni atat el, cat si baiatul lui Che Guevara", a spus Mazare.

In urma cu cateva saptamani, Mazare spunea ca la una dintre editiile de anul viitor ale carnavalului de la Mamaia il va interpreta fie pe Fidel Castro, fie pe Che Guevara. "Sigur il facem pe Fidel Castro si Che Guevara. Sigur o sa fie unul cu Cuba si Revolutia Cubaneza. Nu stiu eu cine am sa fiu, daca am sa fiu Fidel sau Che. Sigur ca voi avea un invitat de vaza care sa-l intruchipeze pe celalalt", afirma Radu Mazare.

Primarul Constantei s-a costumat, in aceasta vara, la carnavalul de la Mamaia, in Cezar, Stefan cel Mare si Ramses al II-lea, iar in anii trecuti a purtat diverse costume, fiind pe rand ofiter nazist, spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor si Suleyman Magnificul.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22