Radu Mazare, despre situatia din PSD: Tiganeala de partid

T.d. | 28.11.2014

Pe aceeași temă

Radu Mazare se declara neinteresat de declaratiile social-democratilor din ultimele zile. Primarul din Constanta descrie situatia din PSD drept “tiganeala de partid”, potrivit Romania Libera.

Mazăre sustine că în prezent pentru el este mai important proiectul legat de pagina de Facebook a Primăriei Constanța, de care se ocupă în mod direct și pe care dorește să o lanseze săptămâna viitoare decât ceea ce se întâmplă în PSD.

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă afirmă, într-o declaraţie dată publicităţii joi, după şedinţa conducerii PSD, că e momentul ca Ion Iliescu să se retragă şi că ar trebui şi ca toţi cei cu probleme să fie suspendaţi din partid, enumerându-i pe Mazăre, Constantinescu, Duicu, Pendiuc, Mocanu, Hrebenciuc.

Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost excluşi din PSD, în urma şedinţei de joi a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al partidului.

Ulterior, într-o emisiune televizată, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a susţinut că "Victor Ponta trebuie să plece acasă" şi că nu se va opri până nu face "un grup parlamentar" să schimbe actualul guvern.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22