Radu Mazare, despre Portul Constanta: Nu ma mai intereseaza, am renuntat

T.d. | 25.11.2014

Pe aceeași temă

Radu Mazare a declarat ca nu mai este interesat de Portul Constanta. Primarul sustine ca a “renuntat”, cu privire la acest subiect, potrivit Romania Libera.

"Portul nu mă mai interesează, ajunge. Nu vezi că de un an de zile tot trag? Dacă vor să-l dea bine, cine o fi la Guvern, dacă nu vrea, iarăși bine. Am renunțat. Ce pot să fac mai mult de atât ? Sunt convins că un guvern înțelept o să aibă grijă de toate proiectele constănțenilor, fie că este Guvernul PSD, fie că e Guvernul PNL, nu ? (...) Sunt convins că într-o formă sau alta cârmuitorii de la București vor avea grijă de proiectele constănțenilor. Ce ar avea domnul Iohannis dacă schimbă puterea cu Cazinoul, de ce să nu ni-l repare?”, a afirmat Radu Mazăre.

Întrebat dacă România va avea în continuare un Guvern PSD sau Executivul va fi format de PNL, primarul Constanței a răspuns: “Nu știu ce guvern va fi. Nu sunt Mafalda, nu sunt oracol, chiar nu știu”.

De asemenea, Mazăre a mai precizat că nu știe dacă PSD ar trebui să continue la guvernare sau să treacă în opoziție.

Radu Mazăre vrea de mai mult timp ca municipalitatea să aibă o treime din acțiunile de la Portul Constanța. Până în toamna acestui an, Ministerul Transporturilor era acționar majoritar la Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, cu 60 la sută, iar Fondul Proprietatea şi Primăria Constanţa deţineau fiecare câte 20 la sută din capital. Mazăre își dorea ca CLM să dețină o treime din acțiuni și a primit asigurări în acest sens din partea premierului Victor Ponta.

La începutul lunii octombrie, Curtea Constituțională a decis că este neconstituţională trecerea la Consiliul Local Constanţa, iar cele 20 la sută din acțiuni au fost pierdute de autoritățile locale.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22