Presedintele Basescu: Injuratul procurorilor este emblema PSD

T.d. | 13.09.2014

Pe aceeași temă

“Injuratul procurorilor este o emblema a PSD” si nu exista “nicio deosebire intre cum gandeste Ponta si cum gandeste Voiculescu”, a declarat presedintele Traian Basescu, sambata, la scoala de vara a PMP, conform Gandul.

Întrebat despre faptul că Radu Mazăre a înjurat procurorii la o reuniune PSD, şeful statului a comentat că primarul Constanţei „atâta minte are”, însă observă că acest lucru este „o emblemă a PSD”.

Chestiunile cu înjuratul de procurori sunt o emblemă a PSD. Radu Mazăre atâta minte are. Mai rău e că o masă de oameni aflată în faţa lui aplaudă în loc să se ridice în picioare să-l de afară. E o caracteristică a PSD şi activului său: ura împotriva statului, ura împotriva justiţiei. (...) Nu e nicio deosebire între cum gândeşte Ponta şi cum gândeşte Voiculescu. Nu sunt deosebiri. Acesta e semnalul îngrozitor”, a spus Băsescu, adăugând că ţinta lui Ponta este „să pună sub control justiţia”.  

CITESTE SI: Radu MAZARE: Dacă nu iese Ponta presedinte nu mai stau. Nu văd de ce trebuie să stau patru zile pe săptămână cu avocații

Nemulţumit de anchetele DNA, Radu Mazăre îi înjură pe procurori şi promite că, dacă nu iese Victor Ponta preşedinte, el „nu mai stă” ca să aibă dimineaţa şi la prânz şedinţe cu avocaţii.

Poate să te ia cu mascaţii de la masă, cum m-a luat pe mine acum cinci luni de zile pe motiv de urgenţă şi timp de cinci luni de zile în dosarul meu să nu facă niciun act procurorii. Păi f… în c… pe mă-ta, când m-ai luat cu mascaţi şi ai zis că e urgenţă, că de-aia m-ai adus la DNA, că era stare de urgenţă, după aia trec cinci luni de zile fără ca tu să faci o hârtie!? De asta trebuie să-l votăm pe Ponta, ca noi care mai stă pe aici liberi, neliberi, să trăim într-o ţară normală”, a spus Mazăre de la tribuna congresului PSD Constanţa, care l-a desemnat în unanimitate pe Victor Ponta candidat al partidului la alegerile prezidenţiale.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22