Presedintele Basescu a promulgat legile de amnistiere fiscala pentru bugetari

T.d. | 23.09.2014

Pe aceeași temă

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele de promulgare a legilor de amnistiere fiscala a pensionarilor si mamelor. Totodata, seful statului a semnat si legea privind extinderea amnistierii fiscale pentru toti bugetarii care au obtinut venituri ilegale, conform Hotnews.

Potrivit unui comunicat de presa remis de Administratia Prezidentiala, presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele pentru promulgarea Legii privind unele masuri referitoare la veniturile de natura salariala ale personalului platit din fonduri publice, decretul pentru promulgarea Legii privind scutirea de la plata a unor debite provenite din pensii si decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, precum si pentru stabilirea unor masuri in vederea recuperarii debitelor inregistrate cu titlu de indemnizatie pentru cresterea copilului.

In 9 septembrie, Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat proiectele privind amnistierea fiscala a pensionarilor si mamelor.

In plus, Camera Deputatilor a adoptat modificarea facuta de Senat la Legea privind unele masuri referitoare la veniturile de natura salariala ale personalului platit din fonduri publice, prin care s-a extins amnistierea fiscala de la personalul din invatamant la toti bugetarii care au obtinut venituri de natura salariala constatate a fi nelegale prin rapoartele Curtii de Conturi sau alte institutii de control, acestia fiind exonerati de la restituirea sumelor, conchide sursa citata.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22