Premierul Ponta, despre remaniere: Stati linistiti!

T.d. | 26.11.2014

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta le-a spus ministrilor din cabinetul pe care il conduce sa stea “linistiti” cu privire la remanierea ce urmeaza a fi aplicata. Ponta a mai spus ca inca nu a fost decis nimic legat de anumite nume sau portofolii, potrivit Romania Libera.

"Staţi liniştiţi, nu s-a hotărât absolut nimic în privinţa unui nume sau a unui portofoliu. Singurul lucru pe care vi-l pot spune e că va exista o restructurare a Guvernului, având în vedere că va veni şi PLR. Dacă pe undeva apare vreun nume sau altul, gândiţi-vă că poate aveţi un <<prieten>> care vă vrea răul", ar fi spus Ponta, potrivit sursei citate.

Marţi, premierul Victor Ponta a declarat că, imediat după adoptarea bugetului, va propune în cadrul coaliţiei de guvernare o restructurare a Guvernului, "în aşa fel încât şi PLR să fie reprezentat la nivel de miniştri".

Ioana Petrescu (Finanţe), Remus Pricopie (Educaţie) şi Constantin Niţă (Economie) se numără printre miniştrii care ar putea fi remaniaţi de premierul Victor Ponta, din viitorul Cabinet urmând să nu mai facă parte nici majoritatea miniştrilor delegaţi, au precizat surse politice.

Sursele citate au arătat că, în afară de Petrescu, Pricopie şi Niţă, care sunt miniştri plini, Ponta ar putea să-i remanieze şi pe Mihnea Costoiu (ministru delegat pentru Cercetare), Bogdan Stanoevici (ministru delegat pentru Românii de pretutindeni), dar şi pe alţi miniştri delegaţi, cu scopul de a comasa ministerele. Miniştri delegaţi mai sunt Darius Vâlcov (Buget), Florin Jianu (IMM-uri şi Turism), Doina Pană (Ape, Păduri şi Piscicultură), Răzvan Nicolescu (Energie), Aurelia Cristea (Dialog social).

Surse parlamentare au precizat ca premierul Ponta i-ar fi promis liderului PLR, Calin Popescu Tariceanu, doua portofolii de ministru in viitorul Executiv.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22