Premierul Ponta: De la Guvern nu va participa nimeni la discutiile purtate de paartide pe marginea Codului Fiscal

M. B. | 14.08.2015

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta a anunțat, într-un interviu acordat vineri seara postului Antena 3, că nu va participa niciun reprezentant al Guvernului la discuțiile despre Codul Fiscal inițiate de PNL.

 

„Nu mai ştiu când vor fi consultările. Suntem ca-n Caragiale. Să ne vedem să ce? Să le explicăm celor de la PNL ce au votat acum două luni? Din partea Guvernului nu merge nimeni pentru că sunt consultări politice. De la PSD am vorbit cu Liviu Dragnea, am zis să meargă Eugen Teodorovici şi cei doi preşedinţi ai Comisiilor de Buget. Codul Fiscal a fost dezbătut în Comisiile de Buget şi votul a fost unanim la Camera Deputaţilor”, a spus Ponta, citat de Adevărul.

 

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a anuntat vineri ca discutia tehnica privind Codul Fiscal intre partidele parlamentare vor avea loc joi, 20 august, la ora 10.00, la Palatul Parlamentului.

 

Codul Fiscal va fi discutat in Parlament in sesiune extrordinara in perioada 24-26 august, mai intai in Senat si apoi in Camera Deputatilor, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a trimis spre reexaminare.

 

"In urma discutiilor informale care au avut loc in pregatirea acordului politic privind reexaminarea Codului Fiscal, s-a convenit data de 20.08.2015, ora 10.00, pentru intalnirea tehnica, la sediul Parlamentului. Discutiile tehnice vor fi urmate de discutii politice pana la inceperea sesiunii extraordinare parlamentare din 24.08.2015"  a anuntat Predoiu, vineri, intr-un comunicat de presa.

 

Liberalii au propus discutii pe tema reexaminarii Codului Fiscal pentru data de 17 august, declarandu-se deschisi insa si pentru alta data, iar la o saptamana liderul UNPR Gabriel Oprea a anuntat ca propune de asemenea o intalnire in acest scop intre partidele parlamentare pentru data de 19 august.

 

Liderul PSD Liviu Dragnea a salutat aceste invitatii la negocieri si a propus ca discutiile sa se poarte intre specialisti, anuntand ca la acestea va participa Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22