Premierul Ponta acuza presa basista pentru denigrarea lui Andronescu si Athanasiu

T.d. | 02.10.2014

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta sustine ca Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu sunt denigrati de “site-urile si televiziunile basiste”. Cei doi sunt implicati in dosarul Microsoft.

Premierul a atras atentia că ultimele zile ale președintelui Traian Băsescu la Cotroceni vor fi cele mai dure, potrivit DCNews.

"Nimeni nu vrea sa oprească vreo anchetă, dacă cineva n-a plătit taxe sau a luat mită, eu sunt primul care vrea să fie pedepsit. Eu sunt acuzat de presa care trăiește în România fără o sursă legală de venit, iar eu mă justific la presă. Dacă sunt acuzat de ceva de institțiile statului, eu mă prezint imediat. Eu rezist și-mi asum toate lucrurile care țin de poziția publică. Sunt niște oameni oameni ca doamna Andronescu sau domnul Atanasiu , pe care nu i-a chemat nimeni, şi se trezesc în două, trei zile făcuți marii corupţi, marii bandiți pe site-urile și televiziunile băsiste. Toti vrem să fie pedepsiți cei care încalcă legea, dar chiar să îi umplem acum cu noroi până când România va avea un preşedinte legitim?", a declarat premierul Victor Ponta, la Antena 3, întrebat fiind de ce a spus că DNA face politică, nu justiție. 

"Trebuie să ne pregătim pentru tot ce poate fi mai rău pentru că în 46 de zile suportul instituțional în persoana lui Băsescu la Cotroceni încetează și ultimele zile de bătălie vor fi, cu siguranță și cele mai dure", a precizat premierul.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22