Premierul Ponta a votat la Baia de Fier cu un primar condamnat penal

Fara Autor | 10.06.2012

Pe aceeași temă

Victor Ponta a votat la secţia din comuna gorjeană Baia de Fier, unde candidat la primarie este Constantin Mihuţescu, care a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu.

Victor Ponta a venit insotit de primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, şi de Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, relateaza Mediafax.

Jurnaliştii l-au întrebat pe Ponta cum de votează cu un primar condamnat penal, făcând referire la primarul PSD din Baia de Fier, Constantin Mihuţescu, care a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu.

„Ştiu legea mai bine decât dumneavoastră. Astăzi nu avem voie să vorbim despre candidaţi şi vă invit să respectaţi şi dumneavoastră legea", a replicat premierul, citat de Mediafax.

Premierul a spus că românii au votat, în ultimul timp, ghidându-se după două principii: ca sancţiune sau ca speranţă pentru viitor: „Eu am votat cu speranţa că putem face lucrurile mai bune decât cele făcute până acum. Nu reuşesc să ajung destul de des în Baia de Fier. Întotdeauna vorbesc cu mândrie de Gorj, Târgu Jiu şi de Baia de Fier“.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22