Ponta ironizeaza PNL: Introduc motiuni pe care nici ei nu le voteaza

M. B. | 27.05.2015

Pe aceeași temă

Premierul Victor Ponta a postat marti seara, pe Facebook, un mesaj in care ironizeaza actiunile liberalilor, care n-au reusit sa obtina la motiunea simpla pe agricultura un numar de voturi egal cu cel al numărului de membri din grupurile PNL.

 

"Intelege cineva de ce face PNL motiuni pe care nu le voteaza nici macar membrii grupurilor lor parlamentare (au semnat 53 si au votat 43!)? De ce critica domenii (cum ar fi Agricultura) exact in ziua in care Comisia Europeana ne aproba 8 miliarde de euro pentru dezvoltare rurala? E chiar atata lipsa de inteligenta politica sau pur si simplu atat pot ei? Astept opinia dvs!", scrie Ponta pe reteaua de socializare.

 

Premierul pariaza, in final, ca liberalii nu vor reusi sa depuna pe 5 iunie, asa cum au anuntat, motiunea de cenzura care are ca obiesct votul prin corespondenta.

 

"Update - pe cat facem pariu ca pe 5 iunie o sa asteptam degeaba pana la miezul noptii motiunea de cenzura anuntata de dna Gorghiu? Cine tine pariul?", mai scrie Ponta.

 

Senatorii au respins, marti, motiunea simpla initiata de 53 de senatori PNL si intitulata 'Sa oprim jaful! Agricultura tarii si peste un milion de fermieri se zbat intre secera lui Daniel Constantin si ciocanul lui Victor Ponta!'

 

Conform Agerpres, motiunea a fost respinsa cu 84 de voturi impotriva, 43 pentru si doua abtineri. Votul a fost secret si electronic.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22